Dasna
Go
|
Dzisiaj trening w atmosferze wzajemnego zrozumienia i dążenia do coraz to lepszych wyników sportowych. Taaak, widać i z trenerem trzeba się dotrzeć. Tym bardziej z dobrym trenerem. Mój charakter tez do "spokojnych" nie należy. Jak ja kocham to podnoszenie ciężarów. Jestem szczęśliwa jak mogę trenować. Ale musimy z Viktorem wypracować dla mnie model treningu i dyscypliny. To i dobrze, że tyle pracy przede mną. Jest do czego dążyć. 1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne 5 x 2 20 kg 3.Ciąg rwaniowy 5 x 2 55 kg 4.Przysiady przednie 5 x 2 40 kg 5. Podciąganie na drążku (maszyna) 3 x 10 6.Brzuszki 3 x 15 7.Rower 10 min. Viktor mówi , żebym była spokojniejsza, bo póki nie wypracuję automatyzmu to tak będzie, że plecy mam na 80 kg, nogi na 50 kg, ręce na 45 kg a nie ma spójności.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wyraźnie widać, że coś zaburza elementy harmonii...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak na dłoni. Emocje. Kocham i nienawidzę zostawiamy przed salą treningową.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Emocje. I zgięty łokieć
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak na dłoni. Emocje. Kocham i nienawidzę zostawiamy przed salą treningową. No.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Emocje. I zgięty łokieć Jedno implikuje drugie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po treningu jesteś mniej spięta emocjonalnie czy bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Viktor najpierw powinien się wypowiedzieć w tej kwestii...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po treningu jesteś mniej spięta emocjonalnie czy bardziej... Po treningu to jestem szczęśliwa. Ale.......jak nie trenuję 10 -ty dzień z rzędu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak na dłoni. Emocje. Kocham i nienawidzę zostawiamy przed salą treningową. No. Worobiew i Werkoszański twierdzą, że siła to umiejętność. Umiejętność zaangażowania przez CUN jak największej liczby jednostek motorycznych. A umiejętnościom przeszkadzają namiętności. Zobacz, kiedy uczysz się żonglowania pomarańczami i ktoś się gapi, to poobijasz owoce, lepiej tego kogoś wyprosić i poziom ekscytacji zachować na poziomie neutralnym. Kiedy już umiesz elegancko żonglować, to nawet widownia w cyrku nie przeszkadza i żonglujesz z palcem w ... w jednej ręce trzymając cygaro, a w drugiej szklaneczkę whiskey.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak na dłoni. Emocje. Kocham i nienawidzę zostawiamy przed salą treningową. No. Worobiew i Werkoszański twierdzą, że siła to umiejętność. Umiejętność zaangażowania przez CUN jak największej liczby jednostek motorycznych. A umiejętnościom przeszkadzają namiętności. Zobacz, kiedy uczysz się żonglowania pomarańczami i ktoś się gapi, to poobijasz owoce, lepiej tego kogoś wyprosić i poziom ekscytacji zachować na poziomie neutralnym. Kiedy już umiesz elegancko żonglować, to nawet widownia w cyrku nie przeszkadza i żonglujesz z palcem w ... w jednej ręce trzymając cygaro, a w drugiej szklaneczkę whiskey. 100% . Nic dodać , nic ująć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bialko serwatkowe i tluszcz? Gosc bredzi. Obejrzyj co opowiada o ZO. Bez dwoch zdan znaFca:)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bialko serwatkowe i tluszcz? Gosc bredzi. Obejrzyj co opowiada o ZO. Bez dwoch zdan znaFca:) Pryszczaty młodzieniec, czemu się dziwić, ale ja jestem po jego stronie. Tłuszczu i cukru trochę jest w koncentracie serwatki. Izolat to inna sprawa i jak już ktoś musi to wciągać, to IMHO najlepsza opcja. Hydrolizat to już jakiś kosmos, przypadkowo pocięte enzymami (?) białko w niewielkiej ilości (ile jest go w hydro, 60-70%) o marnej przydatności, większość pewnie idzie na przemiał, za taką cenę! Widziałeś te spasione niemowlęta karmione hydro serwatkowym ze względu na alergie? Moim zdaniem jedzenie jest tak przyjemne, że nie trzeba go pić. A już na pewno tak ważnego składnika jak białko przyjmować w formie budzącej jakąkolwiek wątpliwość. Co innego szybkorosnące dziecko świni idące zaraz pod nóż, co innego moje ciało. Bill Pearl powiedział kiedyś, że odżywki są dla tych ludzi, którzy nie potrafią jeść.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No niestety walą to do wszystkiego, bo są kary za wylewanie do ścieku. Te informacje pochodzą z przemysłu mleczarskiego, czego się spodziewasz? Skoro ludzie wylewali serwatkę świniom, a maślankę pili z rzadka, to coś w tym musi być... Oczywiście mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
podane jest,ze serwatka zawiera 1% bialka,a pofiltracji,wysuszeniu 35-90%? Cza zootechnika,serowara podpytac sie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to za rozkminy jakies? OSOplemenciarstwo widze sie pleni
|
|