Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3645285 razy)
|
Gavroche
|
Yes, yes, yes. Dzisiaj technika zagrała. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2. Zarzut na klatkę 35 kg 1 x 1 40 kg 1 x 1 42 kg 1 x 1 !! z magnezją. 3.Ciąg rwaniowy z wysokich podstawek 55 kg 5 x 3 lekko 4.Przysiady w nożycach 3 x 5 30 kg 5.Bicek, tricek 3 x 10 6.Brzuszki maszyna 5 x 20 7.Rower 10 min. Brawo zarzut! Sto lat, sto lat... Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej?
Nie ważne, grunt, że to już prawie dwa wory cementu!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Yes, yes, yes. Dzisiaj technika zagrała. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2. Zarzut na klatkę 35 kg 1 x 1 40 kg 1 x 1 42 kg 1 x 1 !! z magnezją. 3.Ciąg rwaniowy z wysokich podstawek 55 kg 5 x 3 lekko 4.Przysiady w nożycach 3 x 5 30 kg 5.Bicek, tricek 3 x 10 6.Brzuszki maszyna 5 x 20 7.Rower 10 min. Brawo zarzut! Sto lat, sto lat... Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej? Tzn, nie poniala?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej?
Nie ważne, grunt, że to już prawie dwa wory cementu! Chcesz mnie zatrudnić przy jakiejś budowie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Yes, yes, yes. Dzisiaj technika zagrała. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2. Zarzut na klatkę 35 kg 1 x 1 40 kg 1 x 1 42 kg 1 x 1 !! z magnezją. 3.Ciąg rwaniowy z wysokich podstawek 55 kg 5 x 3 lekko 4.Przysiady w nożycach 3 x 5 30 kg 5.Bicek, tricek 3 x 10 6.Brzuszki maszyna 5 x 20 7.Rower 10 min. Brawo zarzut! Sto lat, sto lat... Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej? Tzn, nie poniala? Oj, bo mnie korekta robi w jajo. Zarzut "Power Clean" czy normalny, olimpijski, tzn. na pełen siad?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Yes, yes, yes. Dzisiaj technika zagrała. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2. Zarzut na klatkę 35 kg 1 x 1 40 kg 1 x 1 42 kg 1 x 1 !! z magnezją. 3.Ciąg rwaniowy z wysokich podstawek 55 kg 5 x 3 lekko 4.Przysiady w nożycach 3 x 5 30 kg 5.Bicek, tricek 3 x 10 6.Brzuszki maszyna 5 x 20 7.Rower 10 min. Brawo zarzut! Sto lat, sto lat... Ale w wersji siłowej czy na olimpijskiej? Tzn, nie poniala? Oj, bo mnie korekta robi w jajo. Zarzut "Power Clean" czy normalny, olimpijski, tzn. na pełen siad? Ja bym powiedziała, że miedzy jednym a drugim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja bym powiedziała, że miedzy jednym a drugim. A na pejsbooku zamieść, to ocenimy, jak upublicznisz...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ważne, grunt, że to już prawie dwa wory cementu! Chcesz mnie zatrudnić przy jakiejś budowie? To i bodyguard, i budowlaniec, no został jeszcze traktor do obłożenia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja bym powiedziała, że miedzy jednym a drugim. A na pejsbooku zamieść, to ocenimy, jak upublicznisz... Póki co jest Vkontakte.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba mieć wtyczkę, żeby sprawdzić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
U Viktora na stronie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak to dwa kilo może zmienić świat...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak to dwa kilo może zmienić świat... Właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|