Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale jak zrozumiałam , może między wierszami to białko może wywołać raka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To na balach już nie donoszą ... .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jak zrozumiałam , może między wierszami to białko może wywołać raka. Kto mieczem wojuje... Ludzie robią mnóstwo głupich rzeczy dla kasy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale jak zrozumiałam , może między wierszami to białko może wywołać raka. Kto mieczem wojuje... Ludzie robią mnóstwo głupich rzeczy dla kasy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale jak zrozumiałam , może między wierszami to białko może wywołać raka. Kto mieczem wojuje... Ludzie robią mnóstwo głupich rzeczy dla kasy. Jeśli świadomie, to można do pewnego stopnia usprawiedliwić, bo w niektórych dyscyplinach sportu zawodowego kasa jest ogromna i podkręcenie organizmu na kilka sezonów może ustawić na całe życie. Gorzej, jeśli nieświadomie, bo lekarz z ekipy ma nową kochankę i chce dorobić na niesprawdzonych kuracjach, sportowcy, podobnie jak ciężko chorzy, są często królikami doświadczalnymi koncernów farmy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to se wczoraj dałam przed stretchingiem plyometrykę. Myślałam , że ducha wyzionę. Ale najpierw były ćwiczenia na brzuch, ławka, maszyna, grzbiet też, a potem 4 x 10 na pudło z miejsca. Pudło nie takie wysokie. Około 1 m, ale jak musiałam uruchomić znowu dynamikę siły.!!! O, ho , ho. Olaboga. uff. Trening przeplatany przysiadami z lekkim drążkiem , trzymanym na prostych rękach nad głową. Potem stretching.Godzinka rozciągania jest super. Ach, był ten chłopak co tez ćwiczy podobnie do mnie tyle, że bardziej crossfitowo. Ma lekko krzywe nogi, ale tak to boski. Co oznaczają dobre i ciągłe ćwiczenia. No i pełno brzuchaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe czy ten chłopak myśli to samo o Tobie. No i co myślą brzuchacze?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciekawe czy ten chłopak myśli to samo o Tobie. No i co myślą brzuchacze? Myślę, że cos w tym stylu, bo bardzo chciał , żebym widziała jego ćwiczenia i potem zaraz zaczął podążać za mną z ćwiczeniami. Brzuchacze to nie bardzo mnie interesują. Czasami żal patrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzieccy naukowcy - to byli naukowcy!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze dobrzy są wśród nich. Otwarci na nową wiedzę i nie trzymający się skostniałych naukowych dogmatów..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzieccy naukowcy - to byli naukowcy! Wiadomo! Słowianie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jacy tam Słowianie, od lukru to inna nacja jest...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale w tej branży, to enerdowscy naukowcy byli jeszcze lepsi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, Germania demokratyczna...
|