Gavroche
|
A ja dziś też na siłowni trenindżek, ale bez plyo i soku. Normalnie: -martwy ciąg, jedynki do najmocniejszego, skończyłem na 250kg -wyciskanie stojąc, trójki do najmocniejszej, skończyłem na 130kg -podciąganie na drążku bez obciążenia, 7 czy 8 serii po kilka powtórzeń z krótkimi przerwami.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja dziś też na siłowni trenindżek, ale bez plyo i soku. Normalnie: -martwy ciąg, jedynki do najmocniejszego, skończyłem na 250kg -wyciskanie stojąc, trójki do najmocniejszej, skończyłem na 130kg -podciąganie na drążku bez obciążenia, 7 czy 8 serii po kilka powtórzeń z krótkimi przerwami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chodzi za mną już jakiś czas, a na razie w kettlach Denisowa nie potrafię pobić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chodzi za mną już jakiś czas, a na razie w kettlach Denisowa nie potrafię pobić... No, jak chodzi za Tobą to mus. Nie odmawiaj jej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj nogi. Nogi se zrobiłam na maszynkach potem sauna i gotowa do treningów z PC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobnie jak miłość, a powiedz to zakochanym... Tym to nawet racice u połowicy nie przeszkadzają.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To się głód nazywa, a nie miłość. Dot. racic.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No trudno wymagać, aby galaretkę z nóżek wieprzowych wegusy z głodu zajadały! A z miłości do zwierząt - jak najbardziej!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wreszcie porządny trening, choć stwierdziliśmy z Wiktorem, że dobrze mi zrobiło podpompowanie nóg.
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Rwanie klasyczne 3 x 3 20 kg , 3 x 1 25 kg i neudane 1 27 kg. 3.Ciag rwaniowy 5 x 3 50 kg 4.Przysiady tylne 1 x 3 45 kg, 5 x 2 50 kg 5.Podciąganie na maszynie 3 x 10 6.Brzuszki , nozki 3 x 15 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moim zdaniem jesteś już lekko uprzedzona do rwania i stąd porażki na ciężarach, na których rzadko bywasz... Potrzebne Ci pasmo sukcesów.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moim zdaniem jesteś już lekko uprzedzona do rwania i stąd porażki na ciężarach, na których rzadko bywasz... Potrzebne Ci pasmo sukcesów. Gdyby to był wtorek to bym wyrwała. W poniedziałki nie rwę.
|
|
|
|
|
|
|
|