|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj:
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2.Protiażka rwaniowa 5 x 2 15 kg, 2 x 2 20 kg, 3 x 1 25 kg czyli rwanie przy takiej protiażce jest 35 kg. 3.Wycisko - podrzut zza głowy 5 x 1 25 kg, 3 x 3 30 kg, 3 x 2 35 kg 4. Przysiady w nożycach 1 x 5 30 kg, 1 x 5 35 kg, 3 x 5 40 kg - uuuu poczułam. 5.Bench press 3 x 10 20 kg 6. Rączki - nóżki , podawanie piłki. 7. Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie za słabo na ten Białogard?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie za słabo na ten Białogard? Zobaczymy. Nie będę się zabijać, bo dopiero zaczynam. Widzę, że Wiktor tez zachowuje spokój i stara się go mnie przekazać. Pierwsze zawody mogą być tylko podpisaniem listy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przypilnuj, abyś nie była na zawody przetrenowana! Ale pewnie Wiktor o tym wie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przypilnuj, abyś nie była na zawody przetrenowana! Ale pewnie Wiktor o tym wie. Tak. A i ja nie będę już trenować 10 dni pod rząd.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przypilnuj, abyś nie była na zawody przetrenowana! Ale pewnie Wiktor o tym wie. Celna uwaga. Ale i tak pierwsze zawody to zwiadowcza impreza jest bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak. A i ja nie będę już trenować 10 dni pod rząd. Basen na rozluźnienie przedstartowe może pomóc, aby się "nie zastać".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak. A i ja nie będę już trenować 10 dni pod rząd. Basen na rozluźnienie przedstartowe może pomóc, aby się "nie zastać". Mh i stretching mi dobrze robi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli fengszuj z masażem, na rozluźnienie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie ten Białogard, to dopiero na początek mam nadzieję? Jak będą zawody na Śląsku, to chętnie pokibicuję, tym bardziej że nie byłem jeszcze na ciężarowych zawodach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miejsce trochę egzotyczne wybrali na te zawody... Ale do Torunia, czy Łodzi też bym dla "Dasny" podjechał.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jacha, bo jest komu kibicować.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miejsce trochę egzotyczne wybrali na te zawody... Ale do Torunia, czy Łodzi też bym dla "Dasny" podjechał. Do Białogardu też nie masz tak strasznie daleko... chyba z 200 km, a z powrotem jeszcze mniej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna trenujesz Zdziś? Ja byłem na trójbojowej siłce i uśmiech mam taki, że gdybym miał zajady... A to było tak: -rwanie na prosto (słabo, twardy gryf) 5x2 od 70 do 110kg -dociąganie (ciąg z podstawek, deadlift lockout) 5x3 od 150 do 310kg -wyciskopodrzut (te sztywne trójbojowe gryfy są do niczego) 5x2 od 100 do 140kg -siad tylny (ATG) 5x3 od 150 do 190kg -wiosłowanie (hantlą, w podporze) 5x5 od 50 do 90kg (hantle mają wypas) -unoszenie nóg w zwisie (bardziej dekompresja kręgosłupa niż nacisk na brzuch) 5x10
|
|
|
|
|
|
|
|