renia
|
Już coś tam poprzewracałam do góry "kolami"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przy takich wyśrubowanych wynikach różnice między złotem a brązem, czy nawet pudłem a czwartym miejscem są bardzo małe... Kilogram robi różnicę. Wiesz, tak sobie dzisiaj myślałem, że w ciągu ostatniego stulecia wyniki w PC wzrosły co najmniej dwukrotnie, dzięki technice, metodyce treningu, diecie, sterydach, a ciało ludzkie się w tym czasie nie zmieniło... Obecnie są niesamowite obciążenia organizmów ciężarowców, tak duże, że chce się wierzyć, że to już kres ludzkich możliwości... A przecież w każdej chwili może wejść na pomost jakiś magik na miarę Sulejmanoglu i wywalić wszystko do góry kołami. Tak, przysyłają mi teraz filmiki ze szkoleń młodzieży. Hm? Ostatnio oglądałam tez trening Ilji Ilina jest jego no, może nie połowa, ale wiadomo. Zszedł z masy bardzo. Ale co kurka wodna biorą Chińczycy?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zieloną herbatkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kategoria 63 kg: Rwanie – Dominika Misterska 102 kg Podrzut – Dominika Misterska 127 kg Dwubój – Dominika Misterska 227 kg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawda, jaka różnica? Pewnie za mojego życia już nie doczekam 300kg w podrzucie, obecnie jest chyba 262kg tego Rezazade... Niby blisko, ale tak daleko. Może Azjaci albo i nawet Hindusi coś pokażą niedługo?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Prawda, jaka różnica? Pewnie za mojego życia już nie doczekam 300kg w podrzucie, obecnie jest chyba 262kg tego Rezazade... Niby blisko, ale tak daleko. Może Azjaci albo i nawet Hindusi coś pokażą niedługo? Koresponduję dalej z Sikhem. On startuje w wadze 69 kg. No i na tym mleku i wege to chyba nie za bardzo. Ale on chyba nie jest w Kadrze. Dzisiaj własnie pisalismy o wynikach. Egipcjanie są mocni , no i Kazachowie. Aaa i Albańczycy. Tyz koresponduje z gen. sekretarzem Albańskiego Związku. Oooo, strosza sie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Prawda, jaka różnica? Pewnie za mojego życia już nie doczekam 300kg w podrzucie, obecnie jest chyba 262kg tego Rezazade... Niby blisko, ale tak daleko. Może Azjaci albo i nawet Hindusi coś pokażą niedługo? Tak Rezazade 263 kg podrzut. No to jeszcze 37 kg. Ooo, wcale nie tak blisko.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
37kg to tylko średniomała półtusza wieprzowa - spoko...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się na dwie ręce w siaty rozłoży, to się nie poczuje...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zwiększyliśmy intensywność ćwiczeń i po niezbyt udanym podejściu, Viktor już nie odpuszcza tylko powtarzam. I zwiększamy obciążenia początkowe. Podrzut będę zaczynać od 35 kg. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2.Podrzut klasyczny. 5 x 1 30 kg. 7 x 1 35 kg, 4 x 1 40 kg 3.Ciąg podrzutowy 1 x 5 45 kg, 1 x 3 55 kg, 5 x 3 60 kg 4.GM 5 x 5 35 kg 5.Brzuszki na bosu 3 x 20 6. Rower 5 min. Aha i mam żreć. To nie występy do Playboya stwierdził Viktor. Tylko mam dźwigać. Po Zawodach się podsuszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zwiększyliśmy intensywność ćwiczeń i po niezbyt udanym podejściu, Viktor już nie odpuszcza tylko powtarzam. I zwiększamy obciążenia początkowe. Podrzut będę zaczynać od 35 kg. 1.Rozgrzewka , rozciąganie 2.Podrzut klasyczny. 5 x 1 30 kg. 7 x 1 35 kg, 4 x 1 40 kg 3.Ciąg podrzutowy 1 x 5 45 kg, 1 x 3 55 kg, 5 x 3 60 kg 4.GM 5 x 5 35 kg 5.Brzuszki na bosu 3 x 20 6. Rower 5 min. Aha i mam żreć. To nie występy do Playboya stwierdził Viktor. Tylko mam dźwigać. Po Zawodach się podsuszę. A i jeszcze nie dopisałam ostatniej serii w podrzucie 1 x 5 30 kg. Szybko, raz za razem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A i jeszcze nie dopisałam ostatniej serii w podrzucie 1 x 5 30 kg. Szybko, raz za razem.
Na płaskiej podeszwie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A i jeszcze nie dopisałam ostatniej serii w podrzucie 1 x 5 30 kg. Szybko, raz za razem.
Na płaskiej podeszwie? Nie, w sztangietkach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo załóż sobie konto i tak jak będą chcieli Ciebie namierzyć, to zrobią to bez problemu...
|
|
|
|
|
|
|
|