Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612624 razy)
|
Dasna
Go
|
45kg górę robisz, zarzut z tym ciężarem zrobisz? Jak się czujesz w ogóle na dwubój, a jakimi ciężarami będziesz otwierać na zawodach?
Nie z 45 kg zarzutu nie zrobię. Jeszcze. Choć Wiktor twierdzi, że to dla mnie pestka. I rwanie 30 kg to powinnam śmiechem. Mam zaczynać podrzut od 35 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, przyłóż mu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, od razu oglądałam na FB.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie, przyłóż mu... Reniu, wstydu nie masz. Ale przyłożyć Viktorowi , ooooo to wielkie ryzyko. Można się już nie podźwignąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Albo te poniedziałki są jakieś feralne, albo podróż mi siły zjada. Umordowana jestem a dużych ciężarów nie dźwigałam. Zgadnie z zaleceniami Viktora i w/g jego planu dzisiaj: 1.Rozgrzewka 2.Protiażka rwaniowa 3 x 3 18 kg, 5 x 2 21 kg, 3 x 2 19 kg 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 28 kg, 5 x 5 34 kg 4,zprzysiady przednie 1 x 5 18 kg, 1 x 5 23 kg, 1 x 5 28 kg , 5 x 2 29 kg 5.Brzuszki na ławce i maszynie 6,Bieżnia 5 min. I zwlokłam sie z siłowni. A i teraz ledwie zipię. Hm? Tyle, że w zasadzie był to trening non-stop , prawie bez przerw.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mizernie, oznaki przetrenowania, jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Duża objętość, to ciężary muszą być mniejsze. Uważaj na zmęczenie, zawody niedługo, powinnaś być świeża jak świerzop.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak planowe działania, to sopco...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mnie sie tez nie chce,ale pojde popizgac zelastwem o podloge -na lajcie. Dzis rwanie i pilowanie techniki na smiesznych fajerkach
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie często męczące serie wstępne to zapowiedź bardzo udanego treningu. I odwrotnie, super podjarka i motywacja przed, a po 20 minutach flak. Tak czy siak zawsze warto pójść (o ile to niezdecydowane "nie chce mi się", a nie początki wypalenia) i dopasować trening pod możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Duża objętość, to ciężary muszą być mniejsze. Uważaj na zmęczenie, zawody niedługo, powinnaś być świeża jak świerzop. Tak. Viktor prosił, żebym robiła lekkie treningi w Polsce. No, w sumie ten był chyba lekki. A i bardzo się rozrosłam w klacie. Młody to oczami przewraca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przysiady też są teraz bardziej męczące, bo tyłek prawie dotyka podłogi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oprócz Sikha , o którego religii sobie czytam, koresponduję tez z powerlifterem , który jest Berberem. Hm? Nawet nie wiedziałam , że Isabelle Adjani ma berberskie pochodzenie. Ciekawe. A i Zinedine Zidane też Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|