Gavroche
|
Dasna, kretkę bierzesz? Coś jeszcze? Mh, biore, BCAA albo koktajl proteinowy, beta-alanina. Dużo mięsa. Dzisiaj nóżki na śniadanie. Potem za 3 godziny śledzie i jogurt. Śledzie i jogurt. Miejsce na pudle powinnaś mieć za takie poświęcenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W poście mięso? Normalnie jak w katolickim kraju...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, kretkę bierzesz? Coś jeszcze? Mh, biore, BCAA albo koktajl proteinowy, beta-alanina. Dużo mięsa. Dzisiaj nóżki na śniadanie. Potem za 3 godziny śledzie i jogurt. Śledzie i jogurt. Miejsce na pudle powinnaś mieć za takie poświęcenie. Ale ja to lubię. Mój mąż lubi śledzie w czekoladzie a ja nie za bardzo. Ale śledź w oliwie z cebulką , czemu nie. Na deser jogurt i jest ok. Dzisiaj na śniadanie znów nóżki. A jakże. Mniam, mniam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A chociaż trochę szczecinki na tych nóżkach było... ?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj zeszłam z treningu na czterech a ciężaru nie czułam. Hm?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może za mały ten ciężar?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
1.Rozgrzewka, rozciaganie. 2.Podrzut klasyczny 5 x 1 18 kg, 7 x 1 23 kg, 7 x 1 28 kg 3.Podskoki ze sztangą 1 x 5 18 kg, 5 x 5 23 kg 4.Pompki z kolan 4 x 10 5. Bieznia 5 min. Sauna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak jedną ręką i na jednej nodze, to nieźle.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak na lewej nodze i lewą ręką, to prawie rewelacyjnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórym od niechcenia najlepiej wychodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://www.bbc.com/sport/0/weightlifting/31999134 Miałam go w znajomych. Bułgarzy plączą po nim. Zawsze szkoda chłopaka. Stoicov i Kostova, którzy zresztą są w związku, zasmuceni. Kostova reprezentuje Azerbejdżan , ale w tej chwili uważana jest za najlepsza na świecie w kat.63 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie zaszczyt kopnął , bo moje zdjęcie udostępnił Türkiye Weightliftng Sport. Nawet się nie spodziewałam. Miło.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A link do tego zaszczytu?
|