Dasna
Go
|
W tym relaksie mogę Cię wesprzeć... OK.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na mnie w tej materii proszę nie liczyć, jakby co!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak ćpają, to mają...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U nich to tradycja narodowa. Nie ćpasz, nie trenujesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I plączą po Milenie Dobrev-e, który został znaleziony martwy , 2-3 dni temu. 35 lat . Atak serca. Złoty medalista z Aten. 2004 r.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzień fengszuja zakończony boskim masażem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na wczoraj: - bieg z otępienia objawem porannym 1km; - gimnastyka korektywna z dębowym drągiem w dłoni 6 + 8; - pogoń 200m bez chaszcze, bez wyrąb, bez rozumnie za wyodrębnionym ze stada dzikiem- do młodniaka*; - dotykache dgągiem do kolan w trudnym do opisania chwycie raz po raz dwa razy; - bujawka na drążku x razy, do omdlenia; - bieg z chopkami i elementami kłusu 3km. ... - beret. * młodniak, miejsce niedostępne dla wyprostowanego: https://www.youtube.com/watch?v=Kcc3-GK_DRQ... https://www.youtube.com/watch?v=mYM0BT17_SE
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... - bujawka na drążku x razy, do omdlenia; ...
Tu odkoduję- chodzi o powtarzanie tylokrotnie, aż do jednorazowego zwalenia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj trening jeszcze inny. 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Rwanie klasyczne 20 kg x 5 , 25 kg 2 x 3, 27 kg 3x 1 , 30 kg x3 nieudane. 3.Podrzut klasyczny 35 x 3 reszta się nie liczy , bo mam zaczynać od 35 kg. 4. Przysiady tylne 1 x 5 30 kg, 1 x 5 35 kg, 1 x 3 40 kg, 1 x 2 45 kg, 50 kg 2 x 2 5.Brzuszki na maszynie 3 x 20 6.Rower 5 min. Dzisiaj rwanie miałam super. I jestem generalnie przygotowana do rwania 30 kg, podrzutu 40 kg. Póki nie włączę głowy i sobie czegoś nie namotam.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj rwanie miałam super. I jestem generalnie przygotowana do rwania 30 kg, podrzutu 40 kg. Póki nie włączę głowy i sobie czegoś nie namotam. Bez głowy i na żywioł trzeba iść? A rwanie samo wyjdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj rwanie miałam super. I jestem generalnie przygotowana do rwania 30 kg, podrzutu 40 kg. Póki nie włączę głowy i sobie czegoś nie namotam. Bez głowy i na żywioł trzeba iść? A rwanie samo wyjdzie... Tak. Z tym, że na wypracowanym automatyźmie, który u mnie jeszcze szwankuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba powtarzać do skutku, aż automatyzm techniki rwania się zakorzeni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy dłonie się otarły do krwi?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj rwanie miałam super.
Po boskim masażu jakoś w ogóle mnie to nie dziwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|