Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3647545 razy)
|
|
Gavroche
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Ja nie ironizowałem. Też tak uważam. Napisz do Marka, że masz dziarę na łopatce: I love Starting Strength. Wiem, żeś szczery i otwarty chop i to mi się w Tobie podoba. Ok, to napiszę, że kobieta, pardon, w Twoim wieku, trenująca olimpijskie podnoszenie ciężarów pod starty w zawodach, to ewenement nie tylko w Polsce, jak widać. Chylę czoła, pszepani.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kurdelek serdelek, Ty to masz znajomych! Imponujące. Zgadza się. I całkiem serio, to mnie to cieszy i chwalę się tym. A jak!! Aha, podchodzę do tego, że od każdego można się coś nauczyć, z każdej rozmowy coś ciekawego dowiedzieć. Ja nie ironizowałem. Też tak uważam. Napisz do Marka, że masz dziarę na łopatce: I love Starting Strength. Wiem, żeś szczery i otwarty chop i to mi się w Tobie podoba. Ok, to napiszę, że kobieta, pardon, w Twoim wieku, trenująca olimpijskie podnoszenie ciężarów pod starty w zawodach, to ewenement nie tylko w Polsce, jak widać. Chylę czoła, pszepani. Ano tak. Mark się odezwał i życzył mi udanego startu. Miło. I fajnie. Taak, jednak chyba ewenement, choć z Viktorem , jak to z Viktorem rozmawialiśmy, a raczej on stwierdził, że ja mam ciekawe podejście do swojej pasji. Ot takie przecież , normalne. Bo generalnie, to 95% ludzi w moim wieku , właśnie stwierdza, że zajmie się podnoszeniem ciężarów , pojedzie na Mistrzostwa i będzie zdobywać medale. Taak, on codziennie ma tutaj po 5 - 10 osób chętnych. Więc, faktycznie co ja się oburzam , że ktoś się dziwi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znaczy za młoda jesteś na to podnoszenie ciężarów? To może deskorolka albo coś bardziej młodzieżowego!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardziej młodzieżowe, to tylko komputer i też są zawody.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj jechałem z taką Wolą i Ochotą na trening, a wyszło co wyszło... Wszedłem do klubu, szatnia, wchodzę na salę, szykuję sobie stanowisko, dziś miałem jako support Power Snatch, poprzestawiałem różne rzeczy w ramach rozgrzewki, siadam w pozycji startowej, dotykam sztangi i... taka niechęć mnie wzięła, że aż mnie telepnęło. Na szczęście mój personal trainer jest wyrozumiały w takich razach i stanęło na: -10x3 siadu tylnego -10x5 wyciskania żołnierskiego. Dasna, no żeby się rwania nie chciało robić?! Wiosna, wiosna, echże ty...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak tak może rwać, że rwać się nie chce! Dziwny objaw!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Porannego rwania nie bylo,to i nie dziwota
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jechałem z taką Wolą i Ochotą na trening, a wyszło co wyszło... Wszedłem do klubu, szatnia, wchodzę na salę, szykuję sobie stanowisko, dziś miałem jako support Power Snatch, poprzestawiałem różne rzeczy w ramach rozgrzewki, siadam w pozycji startowej, dotykam sztangi i... taka niechęć mnie wzięła, że aż mnie telepnęło. Na szczęście mój personal trainer jest wyrozumiały w takich razach i stanęło na: -10x3 siadu tylnego -10x5 wyciskania żołnierskiego. Dasna, no żeby się rwania nie chciało robić?! Wiosna, wiosna, echże ty... Oh, Widać tak masz. Mnie rwie jak cholera,
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziki z brodą w turbanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj :
1.Rozgrzewka, rozciaganie. 2.Protiażka rwaniowa 3 x 3 18 kg, 2x 2 20 kg, 5 x 2 22, 5 kg 3.Ciag rwaniowy 1 x 5 22 , 5 kg, 1 x 5 30 kg, 5 x 5 35 kg 4.Przysiady przednie 1 x 5 22, 5 kg , 5 x 5 30 kg, 1 x 2 35 kg 5,Skoki na skrzynkę 3 x 10 taka nieduża. 6.Brzuszki na ławce skośnej 3 x 20 7.Bieżnia 5 min. Sauna, prysznic i very good marchewka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, przysłali mi. Kostium Adidas , czarno-czerwony. Piękny. Skarpety , ochraniacze na kolana Rehband , super, I jeszcze, żebym obejrzałaochraniacze, na nadgarstki i piszczele, ale chyba się nie zdecyduje. Na nadgarstki jest za duży.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za darmo przysłali?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za darmo przysłali? Za moje pieniądze. Jeszcze nie mam sponsorów,
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pani ładna, pani weźmie, nadgarstek urośnie, lato idzie, a latem wszystko puchnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|