Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3647746 razy)
|
Dasna
Go
|
Pani ładna, pani weźmie, nadgarstek urośnie, lato idzie, a latem wszystko puchnie... Ale to M i jest naprawdę za duza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha, przysłali mi. Kostium Adidas , czarno-czerwony. Piękny. Skarpety , ochraniacze na kolana Rehband , super, I jeszcze, żebym obejrzałaochraniacze, na nadgarstki i piszczele, ale chyba się nie zdecyduje. Na nadgarstki jest za duży.
To na zawody tak się stroisz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lepiej nie pytać, bo to może być bardzo intymne pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, przysłali mi. Kostium Adidas , czarno-czerwony. Piękny. Skarpety , ochraniacze na kolana Rehband , super, I jeszcze, żebym obejrzałaochraniacze, na nadgarstki i piszczele, ale chyba się nie zdecyduje. Na nadgarstki jest za duży.
To na zawody tak się stroisz? Tak. Ponieważ nie ma biało-czerwonych to zamówiłam czarno- czerwony. Do tego czarno-czerwone ochraniacze. Uuuu, bardzo dobra jakość. Moje kolana będą pod ochroną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma? Są to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Masters. Masters może zostać każdy kto ukończył 35 r.ż. Zawodnicy są obu płci , dobierani w/g kategorii wiekowej i wagowej.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche, trochę przymasowałam. Gdzie moja talia????? 63, 3 kg na czczo. Ma czo?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moim zdaniem jeszcze powinnaś zwiększyć wagę. Zależy też kiedy będzie ważenie. Dawniej było dzień przed zawodami, można było się przeczyścić i zasuszyć, a potem wrócić do sił i ważyć de facto więcej niż limit kategorii. Potem to znieśli i waga była tego samego dnia, a teraz nie wiem... Nie wiem jak Ty (oczywiście jeszcze nie wiesz, wyjdzie w praniu) ale ja zawsze wolałem ważyć te 2-3kg więcej i je zbić, a potem szybko odrobić, niż chodzić dłużej w niższej wadze. Znałem też chłopaków (mniejszość) którzy powoli obniżali wagę ma zawody, bo tak im było lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moim zdaniem jeszcze powinnaś zwiększyć wagę. Zależy też kiedy będzie ważenie. Dawniej było dzień przed zawodami, można było się przeczyścić i zasuszyć, a potem wrócić do sił i ważyć de facto więcej niż limit kategorii. Potem to znieśli i waga była tego samego dnia, a teraz nie wiem... Nie wiem jak Ty (oczywiście jeszcze nie wiesz, wyjdzie w praniu) ale ja zawsze wolałem ważyć te 2-3kg więcej i je zbić, a potem szybko odrobić, niż chodzić dłużej w niższej wadze. Znałem też chłopaków (mniejszość) którzy powoli obniżali wagę ma zawody, bo tak im było lepiej. Ważenie jest tego samego dnia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To sensowniej trzymać się 63,5 kg i zbić 600 gram. Potem się napić dobrze i tyle. Posiłki przed i ewentualnie w trakcie zawodów, to powinny być standardowe posiłki, o normalnym dla Ciebie BTW, złożone ze znanych przewodowi produktów. Nie potrzebujesz wzdęć, gazów, biegunek czy niezręcznego kruczenia. Sam stres związany z imprezą potrafi namieszać w jelitach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moim zdaniem jeszcze powinnaś zwiększyć wagę. Zależy też kiedy będzie ważenie. Dawniej było dzień przed zawodami, można było się przeczyścić i zasuszyć, a potem wrócić do sił i ważyć de facto więcej niż limit kategorii. Potem to znieśli i waga była tego samego dnia, a teraz nie wiem... Nie wiem jak Ty (oczywiście jeszcze nie wiesz, wyjdzie w praniu) ale ja zawsze wolałem ważyć te 2-3kg więcej i je zbić, a potem szybko odrobić, niż chodzić dłużej w niższej wadze. Znałem też chłopaków (mniejszość) którzy powoli obniżali wagę ma zawody, bo tak im było lepiej. Ważenie jest tego samego dnia. A wrażenia na wiele lat...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma? Są to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Masters. Masters może zostać każdy kto ukończył 35 r.ż. Zawodnicy są obu płci , dobierani w/g kategorii wiekowej i wagowej. Czyli pełen profesjonalizm...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moim zdaniem jeszcze powinnaś zwiększyć wagę. Zależy też kiedy będzie ważenie. Dawniej było dzień przed zawodami, można było się przeczyścić i zasuszyć, a potem wrócić do sił i ważyć de facto więcej niż limit kategorii. Potem to znieśli i waga była tego samego dnia, a teraz nie wiem... Nie wiem jak Ty (oczywiście jeszcze nie wiesz, wyjdzie w praniu) ale ja zawsze wolałem ważyć te 2-3kg więcej i je zbić, a potem szybko odrobić, niż chodzić dłużej w niższej wadze. Znałem też chłopaków (mniejszość) którzy powoli obniżali wagę ma zawody, bo tak im było lepiej. Ważenie jest tego samego dnia. A wrażenia na wiele lat... Oby dobre.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma? Są to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Masters. Masters może zostać każdy kto ukończył 35 r.ż. Zawodnicy są obu płci , dobierani w/g kategorii wiekowej i wagowej. Czyli pełen profesjonalizm... A jak? Kontrola antydopingowa. To będę sikać? Mam nadzieję , że nie publicznie oddaje się próbki. Lekarz, sędziowie. Baaaa. beeee, meeee.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rano stanęłam na wadze a tu......kilogram mniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma? Są to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Masters. Masters może zostać każdy kto ukończył 35 r.ż. Zawodnicy są obu płci , dobierani w/g kategorii wiekowej i wagowej. Czyli pełen profesjonalizm... A jak? Kontrola antydopingowa. To będę sikać? Mam nadzieję , że nie publicznie oddaje się próbki. Lekarz, sędziowie. Baaaa. beeee, meeee. Coś podejrzanie się obawiasz tej kontroli...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moim zdaniem jeszcze powinnaś zwiększyć wagę. Zależy też kiedy będzie ważenie. Dawniej było dzień przed zawodami, można było się przeczyścić i zasuszyć, a potem wrócić do sił i ważyć de facto więcej niż limit kategorii. Potem to znieśli i waga była tego samego dnia, a teraz nie wiem... Nie wiem jak Ty (oczywiście jeszcze nie wiesz, wyjdzie w praniu) ale ja zawsze wolałem ważyć te 2-3kg więcej i je zbić, a potem szybko odrobić, niż chodzić dłużej w niższej wadze. Znałem też chłopaków (mniejszość) którzy powoli obniżali wagę ma zawody, bo tak im było lepiej. Ważenie jest tego samego dnia. A wrażenia na wiele lat... Oby dobre. Zawsze są dobre, wszystkie czegoś uczą...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to będą jakie zawody? O jakim zasięgu? Na skalę krajową, europejską czy światową? Zawodnicy są dobierani i oceniani według wagi tylko, czy wieku też? Tylko kobiety? Czy brzydka płeć także? Są jakieś osobne zawody dla profesjonalistów i dla amatorów, czy takich podziałów nie ma? Są to Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Masters. Masters może zostać każdy kto ukończył 35 r.ż. Zawodnicy są obu płci , dobierani w/g kategorii wiekowej i wagowej. Czyli pełen profesjonalizm... A jak? Kontrola antydopingowa. To będę sikać? Mam nadzieję , że nie publicznie oddaje się próbki. Lekarz, sędziowie. Baaaa. beeee, meeee. Coś podejrzanie się obawiasz tej kontroli... Tego sikania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|