Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3647938 razy)
|
|
Dasna
Go
|
A myślisz, ze na takie zawody niektórzy biorą doping... Nie znam się na tym, czy to są substancje, które się (nie)bierze jednorazowo np. na zawody, czy cały czas... Nie wiem, Chyba nie, bo to raczej hobby niż wyczyn, Chociaż..... Raczej przez dłuższy czas. O sikanie to się śmieję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Biora wszyscy. Ale Masters? Wątpię.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche, mam dla Ciebie perełkę, ale czy ją zobaczysz?
Niestety. Opublikowałam na moim profilu. Best of the best: Ilyin, Aukhadov, Klokov, Xiaojun, Bejanyan and other...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Biora wszyscy. Ale Masters? Wątpię. Byli zawodnicy? Na bank.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche, mam dla Ciebie perełkę, ale czy ją zobaczysz?
Niestety. Opublikowałam na moim profilu. Best of the best: Ilyin, Aukhadov, Klokov, Xiaojun, Bejanyan and other...
Wrzuć, skorzystam z FB mojej pani.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Biora wszyscy. Ale Masters? Wątpię. Byli zawodnicy? Na bank. Ale w Masters? Please. Nie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
zapytaj sie swojego trenera? I niech Ci cykl rozpisze
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Biora wszyscy. Ale Masters? Wątpię. Byli zawodnicy? Na bank. Ale w Masters? Please. Nie Nie założyłbym się o ostatnią koszulę, ale ktoś, kto bił teścia za juniora, bije i teraz, IMHO. Spytaj Wiktora, na bank leci jakiś towar.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Biora wszyscy. Ale Masters? Wątpię. Byli zawodnicy? Na bank. Ale w Masters? Please. Nie Nie założyłbym się o ostatnią koszulę, ale ktoś, kto bił teścia za juniora, bije i teraz, IMHO. Spytaj Wiktora, na bank leci jakiś towar. Hm? Ita Pantilat jest mistrzynią świata w bench press , czyli powerlifting a tam żrą oficjalnie, nieomal. No, tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe z jakich pobudek ta troska. Czy nie czasem dlatego, że wszyscy wiedzą, że sztangistka Anna do jego stajni uczęszcza? Żarcik, Dasna, ja też zauważyłem, że trenerom, którzy zwykle są byłymi zawodnikami, udziela się gorączka zawodów...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciekawe z jakich pobudek ta troska. Czy nie czasem dlatego, że wszyscy wiedzą, że sztangistka Anna do jego stajni uczęszcza? Żarcik, Dasna, ja też zauważyłem, że trenerom, którzy zwykle są byłymi zawodnikami, udziela się gorączka zawodów... Gavroche, wszystko razem. Gdzieś tam czuje się odpowiedzialny i chce, żebym wypadła jak najlepiej. No, i to mój pierwszy raz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Delikatny jest chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, za słodko znowu to może zemdlić... W końcu sztangiści.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak, za słodko znowu to może zemdlić... W końcu sztangiści. Właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|