|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A wczoraj ćwiczyłam w jednym ochraniaczu Rehband na piszczel (dzisiaj dosyłają drugi) i jest boski. Rewelacja.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niedługo "pobijesz" swojego trenera.. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj też rwanie i podrzut, ale nie tak długo a tylko 45 min, bo masa ludzi, Włażą pod sztangę. Ja się nie mogę skupić , bo boję się , że kogoś zahaczę. Ławki ustawiają mi za plecami tak, że przejść nie można. Nie, nie tylko namordowałam się. Kurka wodna. Potem sauna. I do domu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, proszę.
Godelli and Begaj were suspended with 2 years of sports activities, while Pulaku was punished with 8 years of suspension.
Results of doping tests of Godelli, Begaj and Pulaku were positive after an international event held in Kazakhstan.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Muszą czasem taką szopkę zrobić, by opinia wiedziała, że nie próżnują. Podobnie jak policja czasem łapie przestępców, nie wiedząc, że akurat tych miała złapać...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj , złapano 21 indyjskich ciężarowców na dopingu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i co w tym dziwnego?! )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co im zrobią? Tylko zdyskwalifikują, czy jeszcze jakieś inne sankcje nałożą (np. finansowe, albo wykluczenie z udziału w zawodach na jakiś czas)?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Obetną im członki górne, aby więcej nie dźwigali...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
i co w tym dziwnego?! ) A dlaczego ma być dziwne? Kto tak powiedział ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I co im zrobią? Tylko zdyskwalifikują, czy jeszcze jakieś inne sankcje nałożą (np. finansowe, albo wykluczenie z udziału w zawodach na jakiś czas)? Jeśli mieli jakieś rekordy to są one kasowane, wynik również się nie liczy, nie wiem jednak jak z drużynowym. Zwykle dostaje się zakaz startów na 2-4 lata (to jest bardzo dużo, bo można np. z juniora stać się seniorem) oraz drobne kary pieniężne, na ogół dla klubu, ale zależnie od postanowień organu sądzącego, również indywidualne. Trzeba pamiętać, że sportowcy są często niepełnoletni i podanie dopingu nieświadomemu zawodnikowi to już nie przelewki i mogą kosztować nawet 5 lat paki, dla podającego oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
|