renia
|
W tę niedzielę Dasna startuje w zawodach...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Będzie się działo. Tak się zaangażowałem, że patrzyłem jednym okiem na podnoszenie ciężarów, które teraz w Eurosporcie puszczali.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz to snooker...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Plan minimum wykonany. Rwanie 20, 25, 28. Podrzut 30, 35, 38. Spory zapas jak mówią. Oceniają mnie na rwanie 35 i podrzut 50, 55 kg. Start zaliczam do udanych. No, oczywiście zostałam w swojej kat. wagowej i przede wszystkim wiekowej Mistrzynią Polski , i złoty medal. Ba, konkurentek nie było. Ale ten medal i miejsce to za odwagę i determinację. Posty do obejrzenia na FB, upubliczniłam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
GRATULUJĘ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Gratuluję udanego debiutu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziękuję wszystkim , którzy trzymali za mnie kciuki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężko było? Stres był? Publiczność była spora?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mamy na Forum Mistrzynię Polski w podnoszeniu ciężarów...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Plan minimum wykonany. Rwanie 20, 25, 28. Podrzut 30, 35, 38. Spory zapas jak mówią. Oceniają mnie na rwanie 35 i podrzut 50, 55 kg. Start zaliczam do udanych. No, oczywiście zostałam w swojej kat. wagowej i przede wszystkim wiekowej Mistrzynią Polski , i złoty medal. Ba, konkurentek nie było. Ale ten medal i miejsce to za odwagę i determinację. Posty do obejrzenia na FB, upubliczniłam. Super, Dasna, pierwsze koty za płoty.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja Cię! Pierwszy występ i gold-mistrzostwo! Gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja Cię! Pierwszy występ i gold-mistrzostwo! Gratulacje! Dziękuję. Ten Gold to trochę dla zachęty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Plan minimum wykonany. Rwanie 20, 25, 28. Podrzut 30, 35, 38. Spory zapas jak mówią. Oceniają mnie na rwanie 35 i podrzut 50, 55 kg. Start zaliczam do udanych. No, oczywiście zostałam w swojej kat. wagowej i przede wszystkim wiekowej Mistrzynią Polski , i złoty medal. Ba, konkurentek nie było. Ale ten medal i miejsce to za odwagę i determinację. Posty do obejrzenia na FB, upubliczniłam. Super, Dasna, pierwsze koty za płoty. Motywacja do dalszej pracy.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jaka to kategoria wiekowa?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mamy na Forum Mistrzynię Polski w podnoszeniu ciężarów... Hej, ja też mam Mistrza Polski Młodzików w kat. 56kg z wynikiem 160kg.
|
|
|
|
|
|
|
|