administ
Go
|
I to jest to.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cześć! Mam dwa pytania: 1. Pół podrzut to podrzut "na prosto", czyli na "wysoko", czyli na półsiad, czy sam zarzut? 2. Jak wygląda lapanie odważnika? Z klatki , niewielki podrzut. Miękko. Ale już inne partie ciała pracują i dzisiaj poczułam co to znaczy zablokować sztangę. Ale ok. Lekko.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piersiowa ta klatka chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...pewnie schodowa, albo taka na kanarka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobno szympansy, zwłaszcza samce nadają się do takich zabaw tylko przez pierwsze 5 lat życia. Potem ich niekontrolowane wybuchy gniewu i siła kilkukrotnie większa niż u ludzi, stwarzają zagrożenie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Potem chcą wszystkie banany, itd. SodoGomoria dochodzi do władzy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, po prostu wygryzie Ci pół twarzy, bo mu się Twój krawat nie spodoba.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie nie wygryzie. Od dzieciństwa unikam, kiedy to takie małe małpkowate cuś drapło mnie przez klatkę . Ale tak, na tym to polega po części.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie raz z podstawek raz ze zwisu 2 x 2 20 kg 3 x 1, 2 x 2 3 x 1 24, 4 kg 3.Ciąg rwaniowy 1 x 5 30 kg, 1 x 5 35 kg, 1 x 5 40 kg, , 3 x 2 50 kg 4.Pól podrzut z klatki 1 x 5 25 kg, 1 x 3 30 kg, 1 x 3 35 kg 5.GM 5 x 5 30 kg 6.Różne ściąganie drążka 3 x 10 7.Brzuszki na skośne 3 x 20 8.Rociąganie 9.Biezniea 5 min. Sauna,.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jakie warzywo na skali zadowolenia?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I jakie warzywo na skali zadowolenia? Marchewka. Choć na udzie burakowaty siniak. Ale jest, jest ten ruch. Uderzenie sztangi o uda. Ech. Wyższy stopień wtajemniczenia. no i dodatkową sale będę miała. Z podestem. Wczoraj oglądałam w Centrum Szkolenia Policji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No kto jak kto, ale służby mundurowe powinny być trenowane funkcjonalnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj. Z wczoraj, to się nie liczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W Znajomych mam Jona Paula Sigmarssona i.......są bieżące informacje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To on jeszcze żyje?! Widziałem z nim ostatnio jakieś stare Highland Games.
|
|
|
|
|
|
|
|
|