administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo Rosjanie i Ukraińcy to prawie jeden naród, a tak się dali skłócić imperialistom!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Rosjanie im też banderowców nie mogą zapomnieć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zgadza się, precedens tylko zachęci innych że warto.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj poćwiczyłam głownie z ciałem. Na ławce rzymskiej zrobiłam pokazana przez A;kesego Torochtija superekstensję Oooo, no powiem, że mocno poczułam odcinek lędźwiowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj poćwiczyłam głownie z ciałem. Na ławce rzymskiej zrobiłam pokazana przez A;kesego Torochtija superekstensję Oooo, no powiem, że mocno poczułam odcinek lędźwiowy.
Hiperekstensję, ale super.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja dzisiaj z nienacka: -martwy ciąg 1x5@280kg, 1x5@250kg -wyciskanie żołnierskie 1x5@130kg, 1x5@110kg Finito. Na więcej nie było czasu, ale kwadrans lepszy nic nic.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja dzisiaj z nienacka: -martwy ciąg 1x5@280kg, 1x5@250kg -wyciskanie żołnierskie 1x5@130kg, 1x5@110kg Finito. Na więcej nie było czasu, ale kwadrans lepszy nic nic. To taki szybki numerek. Mmm, ze smaczkiem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jeszcze parę przysiadów by się przydało...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale jeszcze parę przysiadów by się przydało... Mh.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak mają być bliźniaki, to trzeba się odpowiednio wcześniej przygotować na macierzyństwo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale teraz ciąża to choroba, a nie stan fizjologiczny, więc najlepiej do szpitala i na oddział patologii ciąży ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ta, a ten w brzuchu to jakis pasozyt
|
|