Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612188 razy)
|
administ
Go
|
Teraz możesz na mniejszych ciężarach poćwiczyć technikę, ale ja się tam wymądrzać nie chcę... Viktor wie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gryf mogę. Nawet męski. To tylko 20 kg.Phi, pestka. A widzisz...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gryf mogę. Nawet męski. To tylko 20 kg.Phi, pestka. A widzisz... Osiągnęliśmy consensus.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skoro tak twierdzisz... A może jednak po talerzyku? Na lepsze samopoczucie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Skoro tak twierdzisz... A może jednak po talerzyku? Na lepsze samopoczucie... , no, może??? Malutki ? Niech będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No teraz to można stwierdzić w oficjalnym komunikacie, że "nawiązaliśmy nić porozumienia" ,ale żeby zaraz consensus? Po talerzyku będzie w sam raz... Hm? Dlaczego tylko nić? Jeśli już, to przynajmniej nici. Dogadujemy się wielowątkowo. Czyż nie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wielowątkowo.
"Wielordzeniowo" teraz modniejsze stwierdzenie jest!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobra, my tu gadu, gadu, a ja już wszedłem na 310kg. Rozdzieliłem trening i robię: A Martwy Podciąganie na drążku Full contact twist B Siad przedni Wyciskanie stojąc Unoszenie nóg w zwisie. Jakieś dwa tygodnie do Świąt, więc jeszcze 2 dokładki po 5kg i wyrównam swoją życiówkę 320kg. Potem Święta, jedzenie i spanie, a między Świętami a Nowym Rokiem, jak Bóg da pociągnę 325kg. Raczej jestem spokojny, bo 310kg to dwa, albo nawet trzy razy bym pociągnął, ale licho nie śpi. Zawsze chciałem te 325kg mieć na liczniku, bo tak wizualnie ładniej wygląda, ale zaliczę czy nie, kończę z walką w ciągach. Stary już jestem, jęczą i wyją te moje tkanki na dużych ciężarach, zmęczony też zwyczajnie bywam, coraz częściej. Mam jeszcze do zrobienia parę kilo w siadzie, ale raczej będę bawił się w kettle, bo ciężary mniejsze, serce i płuca lepiej popracują, a i krzywdy sobie nie zrobię za szybko, dziecko małe, trza być sprawnym.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
W mc już jedynkami lecisz? Jeśli tak, to od jakich +- % wchodzisz na nie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w Dynamo: 1.Rozgrzewka 2.Protiażka rwaniowa , niech będzie rwanie siłowe 2 x 3 20 kg, 2 x 2 25 kg, 5 x 1 30 kg 3.Podrzut z klatki na nożyce (technika horror ) 2 x 3 20 kg, 2 x 2 25 kg, 8 x 1 30 kg 4.GM 1 x 5 25 kg, 1 x 5 30 kg, 1 x 5 35 kg, 1 x 5 40 kg, 5 x 5 45 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 1 x 10 20 kg, 2 x 5 25kg, 1 x 3 30 kg 6.Brzuszki 3 x 20 Uuuu, łapy mnie bolą , bo już ćwiczę bez pasków tylko z zamotanymi kciukami. Nie używam tez usztywniaczy to zaczęły mnie boleć dłonie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobra, my tu gadu, gadu, a ja już wszedłem na 310kg. Rozdzieliłem trening i robię: A Martwy Podciąganie na drążku Full contact twist B Siad przedni Wyciskanie stojąc Unoszenie nóg w zwisie. Jakieś dwa tygodnie do Świąt, więc jeszcze 2 dokładki po 5kg i wyrównam swoją życiówkę 320kg. Potem Święta, jedzenie i spanie, a między Świętami a Nowym Rokiem, jak Bóg da pociągnę 325kg. Raczej jestem spokojny, bo 310kg to dwa, albo nawet trzy razy bym pociągnął, ale licho nie śpi. Zawsze chciałem te 325kg mieć na liczniku, bo tak wizualnie ładniej wygląda, ale zaliczę czy nie, kończę z walką w ciągach. Stary już jestem, jęczą i wyją te moje tkanki na dużych ciężarach, zmęczony też zwyczajnie bywam, coraz częściej. Mam jeszcze do zrobienia parę kilo w siadzie, ale raczej będę bawił się w kettle, bo ciężary mniejsze, serce i płuca lepiej popracują, a i krzywdy sobie nie zrobię za szybko, dziecko małe, trza być sprawnym. Wstydu nie masz???? Nazywać się starym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobra, my tu gadu, gadu, a ja już wszedłem na 310kg. Rozdzieliłem trening i robię: A Martwy Podciąganie na drążku Full contact twist B Siad przedni Wyciskanie stojąc Unoszenie nóg w zwisie. Jakieś dwa tygodnie do Świąt, więc jeszcze 2 dokładki po 5kg i wyrównam swoją życiówkę 320kg. Potem Święta, jedzenie i spanie, a między Świętami a Nowym Rokiem, jak Bóg da pociągnę 325kg. Raczej jestem spokojny, bo 310kg to dwa, albo nawet trzy razy bym pociągnął, ale licho nie śpi. Zawsze chciałem te 325kg mieć na liczniku, bo tak wizualnie ładniej wygląda, ale zaliczę czy nie, kończę z walką w ciągach. Stary już jestem, jęczą i wyją te moje tkanki na dużych ciężarach, zmęczony też zwyczajnie bywam, coraz częściej. Mam jeszcze do zrobienia parę kilo w siadzie, ale raczej będę bawił się w kettle, bo ciężary mniejsze, serce i płuca lepiej popracują, a i krzywdy sobie nie zrobię za szybko, dziecko małe, trza być sprawnym. Wstydu nie masz???? Nazywać się starym. Kokieteria trochę. Ale w porównaniu do tego, co było 10 lat temu, różnica odczuwalna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W mc już jedynkami lecisz? Jeśli tak, to od jakich +- % wchodzisz na nie?
Tak jedynki, choć jeszcze dwójki by wchodziły, ale ważniejszy cel mam w zasięgu, dlatego nie szarżuję. Różnie, zależy od celu, czasem od 90% maksa, czasem od trójki z przodu, nie mam dokładnych wytycznych, raczej czuję, niż planuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|