renia
|
Dzisiaj było ciężko, ale równo i bez szarpania, chwyt wytrzymał, może tylko lekki kocur się pojawił w połowie drogi.
To pewnie ten co Jarosławowi uciekł...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj zakończyłem mój cykl swoim starym maksem w martwym ciągu - 320kg. Od dzisiaj leżę i jem, a za kilka-kilkanaście dni przyatakuję 325kg. Sam jestem ciekaw, jak pójdzie. Dzisiaj było ciężko, ale równo i bez szarpania, chwyt wytrzymał, może tylko lekki kocur się pojawił w połowie drogi. Jestem zadowolony, to w końcu prawie 3,5 raza waga ciała, na każdych zawodach mam miejsce na pudle. Gratuluję. 325 kg to światowy poziom. Jestem dumna z Ciebie i , że Cie znam i niezmiennie kocham.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie kocha się za coś, kocha się pomimo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podobało mi się takie stwierdzenie (chyba Szymborskiej), że tylko matka tak potrafi kochać - każde dziecko najbardziej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie kocha się za coś, kocha się pomimo... A jak to się ma do miłości do jaj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj zakończyłem mój cykl swoim starym maksem w martwym ciągu - 320kg. Od dzisiaj leżę i jem, a za kilka-kilkanaście dni przyatakuję 325kg. Sam jestem ciekaw, jak pójdzie. Dzisiaj było ciężko, ale równo i bez szarpania, chwyt wytrzymał, może tylko lekki kocur się pojawił w połowie drogi. Jestem zadowolony, to w końcu prawie 3,5 raza waga ciała, na każdych zawodach mam miejsce na pudle. Gratuluję. 325 kg to światowy poziom. Jestem dumna z Ciebie i , że Cie znam i niezmiennie kocham. Jeszcze nie pociągnąłem 325kg, ale teraz to na bank dam radę, jak mnie taka superancka ciężarówka kocha. Mistrzyni Polski w dodatku. Też Cię kocham, dziewczyno, Wesołych Świąt!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie kocha się za coś, kocha się pomimo... A jak to się ma do miłości do jaj. Miłość do jaj to jest zboczenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale to do starego zgreda tylko.
|