|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w Dynamo było dynamicznie. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie 3 x 1 37kg 3.Podrzut klasyczny 1 x 1 48kg, 1 x 1 50 kg 4.Ciąg rwaniowy 3 x 3 60 kg 5.Przysiad tylny 1 x 1 85 kg 6.Podciąganie 2 x 3 i brzuszki 3 x 20 7.Rozciąganie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobra zmiana...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Moje dłonie przedstawiają obraz nędzy i rozpaczy. Ciężary większe to i robota w "rękach się pali". Zdarta skóra na kciukach, odciski i niestety, wczoraj przy odcisku skóra pękła. Boli. Kurka wodna. Nasmarowałam. Dzisiaj będę "motać binty" i plastrować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężka praca się nie opłaca...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciężka praca się nie opłaca... Opłaca. Wyniki coraz lepsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wczoraj przy odcisku skóra pękła. Boli. Kurka wodna. A heftnąć się delikatnie nie da?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
wczoraj przy odcisku skóra pękła. Boli. Kurka wodna. A heftnąć się delikatnie nie da? Ale dlaczego mam heftać? Nie jadłam nic niedobrego, żebym miała się zheftać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie nie chodzi o "hawtowanie"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie nie chodzi o "hawtowanie"... Nie rozumiem. Haftować czyli wyszywać. Slangowo : rzygać. Heftac to tylko slang i oznacza , rzygać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Spawanie punktowe" - oto właściwe rozumienie w tym przypadku. Aaaaa racja. Zapomniałam. Zheftować. Right. Śp. Edek spawacz cudnie heftował. No to Ci (Tobie) odpowiadam, że nie da się. Musi samo. A przydałby się na to dobry spaw ( nie paw )
|
|
|
|
|
|
|
|