Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612046 razy)
|
Dasna
Go
|
Rewelacja. A 30 burpees Rany Julek!!! Maszyna.Super.!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja wczoraj jak se zaplanowałam tak i zrobiłam "letki" trenindzek.
1.Rozgrzewka 2.Różne wygibasy 3.Swing 3 x 10 18 kg girja , oooo to jest wyzwanie. A ustabilizować ciało. Kosztowało mnie to trochę wysiłku. 4.Wyciskanie najpierw jednorącz girji 6 kg nad głowę 3 x 10 potem oburącz (jakieś łatwiejsze) 2 girji po 6 kg 3 x 10 5.Trochę maszynek i ok. bez specjalnego zmęczenie i boleści.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja przechodziłem koło odważników, ale jestem twardziel i się powstrzymałem, choć mnie kusiło... Ale rozumiem, co czuje ćma na widok lampy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to może już zniosę sobie ze strychu moje buty biegowe, to może mnie przyciągną...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O nie, buty do biegania tak nie przyciągają. Mają mniejszą masę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś krótki trening na górę lub jak to mawiacie - trenindżek. Hantle 2x10kg - biceps - Rx1, Lx1, 2,2,3,3,4,4,5,5,6,6,7,7,8,8,9,9,10,10. Pompki x60. Bic. 1,1,2,2...10,10. Pompki x55. Jutro dla odmiany cuś na dół. Już dziś raczej nie pobiegam bo co innego mam w planie. Jutro, jutro...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chwilka treningu na dziś. Prawie półprzysiady na jednej nodze z obciążeniem 22kg. Prawa i lewa noga. Taka tajna kombinacja że część ciężaru na plecach, a część na wolnej nodze. Potem trochę brzuch - unoszenie nóg na drążku. No i bis. Trochę ciężko, tłuszcz i cukier akurat chyba nisko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozkręcasz się. Ale ze zdjęcia onegdaj przez Ciebie wklejonego widać, że cielesna powłoka w dobrym stanie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzięks. Ja zawsze w budowie z zawirowaniami, a i tak najgorsze jest w środku . Ale może do 40-tki się wyrobię, jak nikt nie przeszkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ja wracam po tygodniu nic nie robienia. Zacząłem rozpiskę Coana i dzień nóg poszedł sprawnie a bałem się tych ósemek. Poszło 40,45,50,55,60,60x8 co jakieś piekielnej objętości nie robi patrząc na to, że to raz na tydzień te siady wypadają. Zobaczymy. Jest tu kupa miejsca na dodatki więc reperuję słabe punkty przez odwodzenie uda, split squat, rotacje biodra i na koniec planki. Miały być jeszcze łydki ale po zaliczeniu Morskiego oka i Gęsiej szyi(wtorek, środa) wciąż mnie trzymają zakwasy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
He, he. Wczoraj taki troszku szpanerski trenindzek częściowo na maszynkach. Np. suwnica 200 kg x 3 wyprosty nóg 55 kg x 2 jakieś ściąganie drążka za siebie 40 kg x 2 i coś tam jeszcze. Nieee, noo zmęczyłam się. Wracam od poniedziałku już do normalnego PC. Koniec wypoczywania.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A jak, dać sobie w kość porządnie po kościach się rozejdzie i przejdzie
|