Dasna
Go
|
No, to po ptokach. Łowczew wykluczony na 4 lata. Broni się, że nic, nie, że w ogóle. Przecież jasne , że brał, bo 264 kg nie podrzuca się ot tak. Ani nawet 200kg, ale.......Kurka wodna, wkurza mnie ta WADA. Zakłamanie, zakłamanie. Kasa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Daje to możliwość pewnej manipulacji zawodnikami, rekordami i, tym samym, historią sportu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i kasą...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Daje to możliwość pewnej manipulacji zawodnikami, rekordami i, tym samym, historią sportu... Oczywiście. Wyeliminowali Łowczewa, kto następny? Viktor mówi, że pewnie ktoś za to zapłacił. Za medal olimpijski. Teraz Rio. A wszystko w trosce o czystość sportu. Śmiechu warte.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przecież wiem, bo pisał mi spanikowany dyrektor techniczny Federacji Albanii, że szukają 50 000 USD, żeby wpłacić do WADA.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chcieli żebyś zasponsorowała... Bo to tera w Polsce "dobra zmiana" i piniendze rozdajom...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj po 2 dniach odpoczynku w ogóle nie miałam siły. Za długo wypoczywałam. 1.Rozgrzewka 2.Podrzut klasyczny 5 x 1 45kg 3.Ciąg podrzutowy 3 x 3 70 kg 4.Przysiad tylny , tylko 3 x 3 60 kg 1 x 2 65 kg zrobiłam i siadłam. 5.Butterfly + sztangielki 3 x 15 6.Podciągania na maszynach i opuszczanie na triceps wszystko 3 x 10 7.Brzuszki w 3 wariacjach , ohhhh. 3 x 10 8.Rower 5 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chcieli żebyś zasponsorowała... Bo to tera w Polsce "dobra zmiana" i piniendze rozdajom... Pisał to 1 rok temu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
...i kasą... No, to przede wszystkim. Taki banał... Tak. Ale troska o sport...., ale czystość......, ale ....... Taaaaak.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...i kasą... No, to przede wszystkim. A robi ktoś coś nie dla kasy ? To normalne ,że każdy orze jak może .Co tu komu wytykać, że kombinować potrafi ?.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
...i kasą... No, to przede wszystkim. A robi ktoś coś nie dla kasy ? To normalne ,że każdy orze jak może .Co tu komu wytykać, że kombinować potrafi ?. Ty facet, gdzieś Ty się "ulung" ??? Twoja logika mnie poraża.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli płatny zabójca, sutener, handlarz dziećmi czy diler rozdający darmowe działki pod szkołą, to szacowni biznesmeni? Mnie też poraża.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nawet kobiety za kasę wychodzą za mąż . No tam gdzie ty
|