RafałS
|
5.Naskok na opnę or TIR-a 3 x 10
Kupuję to. Muszę znaleźć alternatywę żeby wysokość zmieniać bo przy okazji biegania mam tylko taki murek do dyspozycji. Stałe ok. 130 cm, czasem sobie wskoczę. Ale to beton więc do treningu nie za bardzo bo jak coś pójdzie nie tego to się podrapię.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
My robiliśmy naskoki na metalową skrzynię, w której była magnezja, paski, ochraniacze na golenie i takie tam. Skrzynia mała około 90cm wysokości, zwykle robiło się 5x6 bezpośrednio po siadach. Mam na prawej goleni elegancką pamiątkę po kancie tej skrzyni, ona sama już pewnie nie istnieje, a blizna jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj Viktor zaprosił mnie na wieczór sportu do AquaParku. Pokazy umiejętności trenerów. Było naprawę super. Zachwyciła mnie trenerka od jogi. I Oleg Harmatyj, który ćwiczył na kółkach. Przedsmak miałam na treningu, bo ryczeliśmy ze śmiechu , kiedy nakręcaliśmy filmik jak wbiegam na salę w skrzydłach anioła a potem robię GM w tychże skrzydełkach. No, i se fotknełam bicka i wylazł przy okazji najszerszy grzbietu a to wszystko, w skrzydełkach motylka. Uch, mam tera troszku masy, ale siem pilnuje , bo potem zbijać ciężko. Wesoło było. A trenerzy w AquaParku pokazali super show. Zuchy!!! Moc, sprężystość, gibkość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Taaa, wczoraj powstawiałam w Grupach na Fejsbucku. Ilia Ilin 2 razy uuuuuuu. I Torohtiy . Juz Viktorovi mówiłam.Ciekawe. Pekin i Londyn. Hm? Może ekshumacje po przeprowadzać innych Mistrzów, bo przecież kiedyś masowo jechali na "метане".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to niektórzy dostaną spóźnione medale...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
5.Naskok na opnę or TIR-a 3 x 10
Kupuję to. Muszę znaleźć alternatywę żeby wysokość zmieniać bo przy okazji biegania mam tylko taki murek do dyspozycji. Stałe ok. 130 cm, czasem sobie wskoczę. Ale to beton więc do treningu nie za bardzo bo jak coś pójdzie nie tego to się podrapię. Jak coś pójdzie nie tego, to podrapanie jest najmniejszym problemem. Przed zawodami naskoków lepiej unikać. Chwila moment i.......wariantów jest dużo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zoabaczymy jak się sytuacja rozwinie. Bo Albegov na MRosji 255 kg w podrzucie a teraz Kianoush Rostami w Teheranie 220 kg podrzut w kat. 85 kg. Czyli znowu rekordy świata lecą. Hm? Co prawda w Teheranie jest osobiście Tamas Ajan , czyli gł. w IWF , ale......??? Business is business, sorry Winnetou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeż ją zjadł...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, pierwsze koty za płoty. Zadebiutowałam jako starszy sędzia i zgodnie z moim sumieniem i znajomością techniki i wymagań do zaliczenia boju sadziłam. Było ok. Nie zaliczyłam 3 sportowcom boju za docisk prawa , lewą i obiema ( Rita) rękoma. A potem trening i rekord w MC. 1.Zarzut i podrzut na nożyce 2 x 45 kg 2.MC 1 x 1 120 kg poprawa o 10 kg. 100 kg robię teraz na 2 razy. 3.Przysiady w nożycach 3 x 5 40 kg 4.Military press 3 x 3 2 5kg 5.Brzuszki 3 x 20 I very good marchewka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale żem dumny z martwego! Bardziej nawet jak z sędziego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo martwy sędzia byłby do niczego...
|
|