Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3526723 razy)
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj trening w AquaParku. 1. Rozgrzewka 2. Rwanie ze zwisu wyżej kolan. 5 x 1 30 kg 3. Podrzut zza głowy (masakra, znowu technika) 5 x 1 40 kg 4.Przysiad tylny 3 x 2 65 kg 5 Bicek, tricek 6.Butterfly 2 rodzaje 7. Brzuszki na różnych maszynach, Dzisiaj podszedł do mnie kolega Viktora , tez kiedyś w ciężkiej atletyce i pogratulował mi 120 kg MC. Mówi, że widać , że mogę więcej. Tylko się dziwi , że tak mało podrzucam. Powinnam ok 60 - 70 kg podrzucać. Powiedział, że nie był taki silny jak ja. No, to kurtuazja. Niemniej Viktor powiedział, że moim problemem nie jest na pewno siła, bo jestem bardzo silna. Technika, koordynacja a szwankuje. Nogi sobie, ręce sobie. Moment podrywu nie w tym miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj podszedł do mnie kolega Viktora , tez kiedyś w ciężkiej atletyce i pogratulował mi 120 kg MC. .........
To jest 120 kg masy ciała...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, moim zdaniem to emocje Cię blokują. Zresztą wiesz, bo już nie raz o tym mówiliśmy. Jesteś bardzo ambitna i za dużo chcesz, a przede wszystkim za dużo myślisz, a rwanie i podrzut mają się odbywać odruchowo, jak podskakiwanie nogi, po puknięciu młoteczkiem. Myślę też, że powinnaś trenować więcej sama, albo z ludźmi Ci obojętnymi, na których opinii Ci nie zależy, to może Cię odblokować. Pamiętam jak byłem młodym kierowcą, zaraz po egzaminie, jak strasznie się pociłem i starałem, jesli ktoś ze mną jechał i jak mi kiepsko szło. A kiedy jechałem sam, olewałem temat i auto prowadziło się "samo", byłem świetny jak Niki Lauda. Łapiesz mój punkt widzenia?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No ale jakże tak! Przecież kobiety nie mogą się tak łatwo wyzbyć emocji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, moim zdaniem to emocje Cię blokują. Zresztą wiesz, bo już nie raz o tym mówiliśmy. Jesteś bardzo ambitna i za dużo chcesz, a przede wszystkim za dużo myślisz, a rwanie i podrzut mają się odbywać odruchowo, jak podskakiwanie nogi, po puknięciu młoteczkiem. Myślę też, że powinnaś trenować więcej sama, albo z ludźmi Ci obojętnymi, na których opinii Ci nie zależy, to może Cię odblokować. Pamiętam jak byłem młodym kierowcą, zaraz po egzaminie, jak strasznie się pociłem i starałem, jesli ktoś ze mną jechał i jak mi kiepsko szło. A kiedy jechałem sam, olewałem temat i auto prowadziło się "samo", byłem świetny jak Niki Lauda. Łapiesz mój punkt widzenia? mh. hm Może? Wiem, wiem. mmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Taaa, wczoraj powstawiałam w Grupach na Fejsbucku. Ilia Ilin 2 razy uuuuuuu. I Torohtiy . Juz Viktorovi mówiłam.Ciekawe. Pekin i Londyn. Hm? Może ekshumacje po przeprowadzać innych Mistrzów, bo przecież kiedyś masowo jechali na "метане". Gavroche , dawałam to wcześniej. I są nazwiska.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jestem b.zadowolona z treningu. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 5 x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę 3 x 1 47 kg 4.Przysiad przedni 3 x 2 55 kg 5. GM 3 x 5 45 kg 6. Wyciskanie stojąc , jedną ręka kettla 6 kg 3 x 10 7.Przysiady w chwycie rwaniowym z pałeczka 3 x 10 8. Brzuszki 3 x 10 Lekko , łatwo i przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
RUSADA zdyskwalifikowała 8 juniorów. Vołodia Sedov urządził spektakl przeciwko Ilinowi na M Kazachstanu. Taaak. Dzieje się.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gavroche , dawałam to wcześniej. I są nazwiska.
Z mojego bogatego doświadczenia w propagowaniu wynika, że nigdy nie zaszkodzi powtórzyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj jestem b.zadowolona z treningu. Nie ma to jak samozadowolenie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche , dawałam to wcześniej. I są nazwiska.
Z mojego bogatego doświadczenia w propagowaniu wynika, że nigdy nie zaszkodzi powtórzyć... No, tak. Czemu by nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|