Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3526722 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaa, wczoraj powstawiałam w Grupach na Fejsbucku. Ilia Ilin 2 razy uuuuuuu. I Torohtiy . Juz Viktorovi mówiłam.Ciekawe. Pekin i Londyn. Hm? Może ekshumacje po przeprowadzać innych Mistrzów, bo przecież kiedyś masowo jechali na "метане". Gavroche , dawałam to wcześniej. I są nazwiska. Gapcio ze mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Taaa, wczoraj powstawiałam w Grupach na Fejsbucku. Ilia Ilin 2 razy uuuuuuu. I Torohtiy . Juz Viktorovi mówiłam.Ciekawe. Pekin i Londyn. Hm? Może ekshumacje po przeprowadzać innych Mistrzów, bo przecież kiedyś masowo jechali na "метане". Gavroche , dawałam to wcześniej. I są nazwiska. Gapcio ze mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To teraz hurtem. W sobotę w Polsce. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu powyżej kolan 5 x 2 30 kg 3.Zarzut na klatkę 5 x 1 45 kg, 1 x 1 47 kg 4. Podrzut z klatki ( o Gosh, co za wstyd) 5 x 1 40 kg 5.Przysiady w nożycach 3 x 5 50 kg 6.GM 3 x 5 47 kg 7.Brzuszki Dzisiaj w Dynamo 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 5 x 1 37 kg 3.Ciąg rwaniowy 3 x 2 60 kg 4.Przysiad przedni 3 x 3 50 kg 5.Military press 3 x 2 30 kg 6.Brzuszki 3 x 20 A Viktor dzisiaj leciutko, bench press 1 x 1 195 kg potem , że za lekko było, to też lekko 1 x 1 200 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jutro? Co będzie jutro i gdzie? Jutro to będzie futro. A pojutrze po futrze. Jutro będzie trening w Dynamo. Ale jaki ? Nie wiem. Za to wiem , że WADA kooooosi. O rany 5 sztangistów i -stek zawieszonych na 8!!!!!!!! lat. Tylko Dadash , o matko, mój ulubiony na 4 lata. Mają kosić jeszcze więcej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za byle wspomaganie? Pewno czymś podpadli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
o matko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Postura goryla... Z dodatkiem chomika.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, widziałem go gdzieś, i wiesz co, mózg mi się buntuje, jak na niego patrzę. Przy takim zatłuszczeniu powinien mieć wielki bęben przed sobą, a ma (relatywnie) mały obwód w pasie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak, widziałem go gdzieś, i wiesz co, mózg mi się buntuje, jak na niego patrzę. Przy takim zatłuszczeniu powinien mieć wielki bęben przed sobą, a ma (relatywnie) mały obwód w pasie... Właśnie. To mi się najbardziej rzuciło w oczy. Np. Kyriakos Grizzly jest taką górą , trochę bezkształtną . Ten, ma najszerszy grzbietu zarysowany całkiem , całkiem i wąska talię. No, tylko ten brak szyi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w Dynamo. 1.Rozgrzewka. 2.Protiazka na klatkę. Nowinka w treningu. Oooo, to będzie moje ulubione. 5 x 2 40 kg, 12 x 1 45 kg 3.Zarzut na klatkę + wycisko - podrzut 3 x 1 40 kg, 1 x 1 45 kg. Leciutko, sztanga fruwała. 4.Półpodrzut 3 x 3 50 kg 5.GM 3 x 5 45 kg 6.Brzuszki. Aha, Viktor mi wczoraj opowiadał , jak to do AquaParku przyszedł klient poćwiczyć. Robi MC , robi i w końcu załadował 110 kg. Kolega Viktora, tez trener , mówi do klienta. Po co tyle? Nie trzeba. Klient oburzony. Co nie trzeba!! Tam u Viktora na stronie jest video i jakaś baba ciągnie 120 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|