Dasna
Go
|
Dzisiaj w Dynamo gorąco.
1.Rozgrzewka 2.Zarzut ka klatkę 3 x 1 50 kg 3.Ciąg podrzutowy z podstawki 3 x 3 65 kg 4.Przysiady w nożycach 3 x 5 40 kg 5.Przenoszenie talerza 10 kg za głowę w leżeniu na ławce 3 x 10 6.Nadgarstki 3 x 13 25 kg i łapanie talerza 5 kg 3 x 10 7.Rozciąganie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co? Jesteś rozciągnięta...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I co? Jesteś rozciągnięta... Nooo, powiem Ci ( Tobie) , że w tym też się posunęłam. Znaczy się w rozciąganiu. Do szpagatu jeszcze , jeszcze ale nosem po kolanach potrę. Dzisiaj szczególnie jakoś dobrze mi się "rozciągło".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak, ale to jest kontorsjonistka. Hm? Ja bym nawet to tak nie chciała. Nie mogłabym dźwigać , bo bym się pogięła.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie tylko. Apti Aukhadov, mój idol jeśli chodzi o mobilność stawów, Boyanka Kostova , Yulia Kalina !!!! Ukraina , Shymaczko pewnie płacze.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm? Hm? Hm? Tak się zastanawiam czy to jednak w ogóle sprawiedliwe???? Ok. Mają teraz lepsze testy. Chcą jeszcze zbadać próbki z Pekinu. Rozumiem, że jak do kryminalistyki weszły testy DNA to......sami wiecie. Wiele się zmieniło. Niewinni stali się winnymi i na odwrót. Ruszyły ponowne procesy. Ale tu?......Hm? Przecież cały świat sportowy przed 20- 30 laty "jechał" na "metanie" . Amerykanie wtedy się wściekali , bo Ruscy ich wyprzedzili w produkcji i nie mogli nic zrobić. Hm?????? W Teheranie Kianoush Rostami ustanowił w maju br. rekord świata w kat. 85 kg, podrzucając 220 kg. Obecny był przy tym Tamas Ajan , głowa IWF. 220 kg nie podrzucają ludzie bez dopingu. Nie ma takich. I co z tego będzie? Hm?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj w Aquaparku. I lekki trenindzek. 1.Rozgrzewka 2.Podrzut zza głowy na nożyce 3 x 1 50 kg 3.Przysiad tylny 1 x 1 70 kg 4. Podskoki ze sztanga 5 x 5 25 kg 5.Na koniec coś na kształ trening obwodowego na 6 maszynach. Wot , takie urozmaicenie. I very good marchewka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A na granicy jak?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie drut kolczasty... I tarcza antyrakietowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|