Jarek
Go
|
Na narty na Ukrainę 250 km tras i wszystko otwarte
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie stać ich na świrusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak tak śledzę historię wstecz, to zawsze tak było. I to jest paradoks, że czym większy debil, tym wyżej awansuje i ze wszystkich sił prze do kryzysu, a cywilizacja pomimo to idzie do przodu - zastanawiające. Nie. Z mojej analizy i syntezy wynika że to technologia idzie do przodu (dla komfortu, szpanu, podboju itd.), rusza rozwój chamstwa, zwyrodnialstwa, degeneracji. A cywilizacja się cofa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie stać ich na świrusa. Możemy pomóc. WHO się ucieszy że pomagamy tym których nie stać, otworzą nam knajpy i hotele w zamian
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie stać ich na świrusa. Tak jak bambusow afrykanskich
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, to przywilej bogatych.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie. Z mojej analizy i syntezy wynika że to technologia idzie do przodu (dla komfortu, szpanu, podboju itd.), rusza rozwój chamstwa, zwyrodnialstwa, degeneracji. A cywilizacja się cofa. To zawsze było. Teraz o wiele łatwiej osiągnąć awans społeczny, może nie od razu być milionerem, ale można całkiem przyjemnie przejść przez życie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja zawsze powtarzam 2020 nam nieustannie o tym przypomina. A i przypominam że Euro ma jeszcze 2 dni na pokonanie pięciu złociszy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zależy jak rok liczymy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na koniec stycznia całkiem mozliwe.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Glapiński od paru dni wykonuje interwencje na rynku walutowym w celu osłabienia złotówki, coś im bardzo zależy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Orzecha nie są w stanie obniżyć, jedynie przy złotówce mogą kombinować. Euro przecież nie wprowadzili.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zależy jak rok liczymy. U mnie mija jak wyżej. A waść w jakich kręgach się obraca?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj o 7.00 rano zrobiłem długi cykl, 80 powtórzeń z dwoma 32kg odważnikami. https://youtu.be/i6bjk_D2H5oWypruwające flaki ćwiczenie, ponad 5 ton pracy. Krew cała odpłynęła z trzewi, dopiero teraz zgłodniałem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Jak tak można się katować!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czasem silnik powinien popracować na wysokich obrotach. Ale to sporadycznie, na ogół treningi mam raczej przemyślane niż wyczerpujące.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze ruski juz robia nowa metoda hardstyle. Wczesniej bylo miekkie wejscie z ugieciem nog przy nadrzucie, teraz twarde zarzucenie na "rack" i proste nogi.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|