Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3647619 razy)
|
Dasna
Go
|
Super, gratki Dasna! Dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hohoho, gratsy Matka Tenk ju
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już po Pucharze Polski Masters V Grand Prix in. J. Jaśniaka Seniora. Swój plan wykonałam w 100 %. 6 podejść zaliczonych. Uch , sedziowie tym razem dłuuuugo trzymali. Dźwigałam lekko, łatwo i technicznie. Niespodziewanie, zajęłam w starszych rocznikach I miejsce w grupie. Fajnie. Statuetkę złotego sztangisty w siadzie rwaniowym dołączyłam do srebrnej. Nie napracowałam się bardzo , więc z biegu włączyłam cięższe treningi , już planując start w Mistrzostwach Polski Masters 2021 w Raszynie 11-12 czerwca. Chcę ustanowić nowe rekordy Polski w mojej kategorii wiekowo/wagowej czyli pobić własne. Grupa kobiet rozrasta się. ( 20 zawodniczek a rok temu było 5-8) Ania Leśniewska zrobiła w dwuboju 184 kg w dwuboju. Maszyna !!!!!. Jednak ona startuje jeszcze w lidze od czasu do czasu. Była najlepsza w całym turnieju przed Dominiką Misterską - Zasowską. Dołączają tez chłopaki z ligi. I trenerzy. Adam Kraska (43 lata, BW 122 )) trener z Wierzbna zrobił w dwuboju 324 kg. Ale najlepszy był Witek Szczęsny, który w swoje 70 lat !!!!!!!, BW 91, 1 zrobil w dwuboju 211 kg !!!!! Kosmos !!!!! GRATULUJĘ, jestem z Ciebie dumna. Zuch Dziewczyna, BRAWO TY. Silna - "słaba płeć"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu , serdecznie dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uuuuuaaa, :?oj, aj. przesadziłam.. Po prostu 2 dzień ręce, dłonie, ramiona mnie rwą . Stopy wykrzywione w kolejnych skurczach. Eeeee. Głupia baba.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś trening czy te zawody? Może leciutki rozruch, zwłaszcza partii, które nie bolą za bardzo? Pobudzenie krążenia pomaga wrócić do równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Uuuuuaaa, :?oj, aj. przesadziłam.. Po prostu 2 dzień ręce, dłonie, ramiona mnie rwą . Stopy wykrzywione w kolejnych skurczach. Eeeee. Głupia baba. A co to za cierpienie przy takim sukcesie! Byle przeprostu nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jakiś trening czy te zawody? Może leciutki rozruch, zwłaszcza partii, które nie bolą za bardzo? Pobudzenie krążenia pomaga wrócić do równowagi. Dzięki. Było to przed świętami , więc siłą rzeczy - pauza. Dzisiaj powrót i lekki trening. Jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak cos rwie to moze rwa kulszowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Przeprostu ni mo. Może następuje jakaś hipertofia. Jak się dobrego fengszuja (czy jak tam, bo nie pamiętam) zastosuje, to wyprostuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak tak można!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładna pogoda, to poszedłem do geriatryk parku się poruszać. Kamizelka obciążeniowa 32kg i 10 serii podciągania po 5, 10 serii dipsów po 5, kilka muscle up, kilka bar dipsów do tego oraz na dół ciała 10 serii pistoletów po 3. Spora objętość jak na mnie, ale miło było.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj troszkę w rozjazdach, ale udało mi się wpaść o 7.00 do klubu na godzinkę z okładem. Zarzut na prosto, stały ciężar, 6x3@90kg. Martwy ciąg pogłębiony (stojąc na podwyższeniu), stały ciężar, szybkie 8x2@200kg. Wyciskanie stojąc, chwyt biakromiczny, stały ciężar, 6x3@90kg. Siad tylny, stały ciężar, 6x3@170kg. Jakoś tak szybko wszystko poszło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Leciutki rozruch z kettlami, żeby obolałości po wczorajszym uniknąć: -rwanie oburącz 2x30@16kg -zarzut dwóch odważników 2x20@24kg -wyciskanie huśtawkowe 2x10@32kg. I już, rozruch, to rozruch.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj trochę drążka i poręczy, plus muscle up i bar dips, do tego przysiady na jednej nodze i trochę hacków. Myślałem, że będę sam, bo trochę mży, ale był ze mną na placyku starszy facet, który robił dipsy i swingi... plecakiem z kamieniami w środku. Można?
|
|
|
|
|
|
|
|
|