Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3646866 razy)
|
Gavroche
|
Trening na niestabilnym podłożu, ma swoich zwolenników, do mnie nie przemawia, ale jak ktoś lubi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj po przerwie trochę treningu głownie z kettlami. Zawody mam w listopadzie , więc nie cisnę. Zrobiłam tez wariacje na bosu z kettlami , taki trening ciężarowo - flyboardowy. A można wiedzieć Dasna gdzie będziesz miała te zawody?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Właśnie, a do tego cisnąć, bo czas szybko leci...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kołowrotem... Kilka bloczków do tego i nie takie monolity się dźwignie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto to wie... Po prostu sporo ludzi z tego światka umiera w ostatnich latach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kolejna ofiara nadmiaru sterydów, no chyba, że był na diecie ketogenicznej - to wina Doktora Fat'a...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sterydy, peptydy, inhibitory, diuretyki, stymulanty, depresanty, trucizny jak DNP, leki łagodzące ich skutki uboczne itp. Noszenie na sobie nadmiarowej masy ciała, niezliczone posiłki i zastępniki posiłków, multiwitaminy i inne suplementy, ciężkie i częste treningi, stres związany z przygotowaniami, zmiany psychiczne... Jak otworzyli jednego takiego trzydziestolatka, to narządy wewnętrzne miał totalnie rozwalone, patolog dziwił się, że jeszcze pracowały. Wiedząc co ci ludzie ze sobą robią, dziwię się, że umiera ich tylko tylu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kulturysci często popadaja w skrajność, moze za bardzo chciał "ponad wszystko"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ćpuny...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Podobno wraz z mięśniami narządy wewnętrzne im rosną.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No i za dużo metali ciężkich. Żelazo głównie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Sterydy, peptydy, inhibitory, diuretyki, stymulanty, depresanty, trucizny jak DNP, leki łagodzące ich skutki uboczne itp. Noszenie na sobie nadmiarowej masy ciała, niezliczone posiłki i zastępniki posiłków, multiwitaminy i inne suplementy, ciężkie i częste treningi, stres związany z przygotowaniami, zmiany psychiczne... Jak otworzyli jednego takiego trzydziestolatka, to narządy wewnętrzne miał totalnie rozwalone, patolog dziwił się, że jeszcze pracowały. Wiedząc co ci ludzie ze sobą robią, dziwię się, że umiera ich tylko tylu. 100% racja. Niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj po przerwie trochę treningu głownie z kettlami. Zawody mam w listopadzie , więc nie cisnę. Zrobiłam tez wariacje na bosu z kettlami , taki trening ciężarowo - flyboardowy. A można wiedzieć Dasna gdzie będziesz miała te zawody? Turniej w Radomsku w listopadzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Trening na niestabilnym podłożu, ma swoich zwolenników, do mnie nie przemawia, ale jak ktoś lubi? Trening to za dużo powiedziane. Takie wariacje pod flyboard. Łapanie równowagi w róznych warunkach i wariantach. Dla mnie to ważne przy ratowaniu od upadku z wyższej wysokości. Ostatnio wybroniłam się od upadku przy wyjsciu z twistera, jednak rąbnelam w wode , gdy ćwiczylam lot do tyłu. Jednak od czasu do czasu balansuję sobie na bosu. Może bardziej by pasował gyroboard, ale nie, niekoniecznie. Można tez ustawiać bosu jedno na drugim i balansować.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj wskoczyłam do siłowni i trochę rwania i troche martwego zrobiłam. Nie przeciązam sie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj po przerwie trochę treningu głownie z kettlami. Zawody mam w listopadzie , więc nie cisnę. Zrobiłam tez wariacje na bosu z kettlami , taki trening ciężarowo - flyboardowy. A można wiedzieć Dasna gdzie będziesz miała te zawody? Turniej w Radomsku w listopadzie. Szkoda, że tak daleko, to też bym wzięła w nim udział...
|
|
|
|
|
|
|
|
|