|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Racja... Starczy jak inni ryzykują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Blisko rekordu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasnę naprawdę podziwiam za tę aktywność w sportach... U mnie na razie to, oprócz codziennych spacerów, są tylko postanowienia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bardzo ciekawe czemu niektórzy ludzie mają takie niskie potrzeby ruchowe, a niektórym trudno usiedzieć na zadku? Za mną dwa tygodnie przerwy od treningów i mnie już nosi, jak alkoholika jakiegoś.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to działa tak, że potrzeba ruchu wzrasta wraz z ilością i intensywnością uprawianego sportu. "Apetyt rośnie w miarę jedzenia"...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za dużo ATP uwiera po części.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie była na niczyjej ketodiecie, dlatego nie wymieniają z nazwiska "zabójcy" - wzmocnionej pochodnymi choregosterolu - a to jak sama nazwa wskazuje bardzo szkodliwy związek! Na szczęście są statyny!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Biedna tak czy siak, chociaż na pewno świadoma zagrożenia i, że nie działo się z nią najlepiej ostatnimi czasy. Rodzina też biedna.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, że tak! Znaczy chodzi o rodzinę, ale jak to brzmi dla przykładu: "kolejna ofiara diety Kotosińskiego... " - jest wróg wskazany - rzucić się i rozszarpać, a jak się nie da, to chociaż pluć na niego do góry... Znam ten klimat doskonale.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj podrzut lekko , wybicia góry lekko, potem to jakieś brzuszki, podciągania, cos tam na maszynie pomachałam.
Jeszcze nie skupiam się na mocniejszym treningu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W 6 tygodni można się całkiem dobrze przygotować.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak wagi nie trzeba zbijać...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Człowiek korpo, nie dziwota. Linia interesów się rozjeżdża. Ten jego weganizm podszyty izolatami pokarmowymi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie mu chipy ze szczepionki uruchomili...
|
|
|
|
|
|
|
|