RafałS
|
Pewnie mu chipy ze szczepionki uruchomili... Musk nim przez skynet (srajlink) steruje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Jasne!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Po mięśniach ich poznacie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Biedny Lis, pomylil Rambo z Commando Ludziska mu teraz zyc nie daja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie takie błędy i wypaczenia "wybaczą" z czasem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chuck Norris, ten to dopiero proisraeli.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo on jest od wszystkiego...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj wybitnie trening był, ale jakby go nie było. Jeżu, jaka niechęć. Coś tam wyskrobałam. A jak mnie wszystko wkurzało. Podrzut zrobiłam jedynka 35 kg. I zostawiłam. Wyciskanie żołnierskie 3 x 5 15 kg i wsio. Potem jakieś przysiady w nożycach i rzuciłam to w cholerę. No i dobrze, bo bez koncentracji , spięcia mięśni jeszcze bym krzywdę sobie zrobiła. Już miałam takie dni, więc nic nowego .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Są takie dni w tygodniu Gdy nic mi się nie układa I jak na złość wypada wszystko z rąk...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No i dobrze, bo bez koncentracji , spięcia mięśni jeszcze bym krzywdę sobie zrobiła.
Pewnie że dobrze, bo dolegliwość łatwo złapać, a później się ciągnie miesiącami...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Piątek miałam mocno ciężarowo- towarzyski a i MMA zawitało w postaci Szymona Kołeckiego i strzelilśmy sobie fajnego selfiaczka. Oprócz relacji z ME do 15 i 17 robiłam relację ze "Spotkania pokoleń " zorganizowanego przez naszego MO Zygmunta Smalcerza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jeszcze nie jako sędzina a jako prasa byłam. Mam nadzieje dostać powołanie na sędziowanie zawodów w Ciechanowie 12 września. Teraz muszę nabyć droga kupna garniturek sędziowski granatowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member