admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
garniturek sędziowski granatowy. To prawie jak fartuszek szkolny!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak będę się uczyć pod okiem bardziej doświadczonych.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Byle sprawiedliwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miesiąc przerwy pękł, no może 4 tygodnie, a nie miesiąc. Dziś pierwszy trening po przerwie: -rwanie olimpijskie 6x3 do 90kg -martwy ciąg klasyczny 6x3 do 220kg -wyciskanie stojąc 4x5 do 90kg -wiosło Pendlaya 4x6 do 110kg. I starczy na pierwszy raz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja też dzisiaj trochę cieżarowo. Delikatnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gryf się gnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to dobrze, bo to strach patrzeć jak w tym martwym podciągają 500kg!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ba, ale 500 kg to jest ciężar.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja to się jaram, teraz atakują 505kg.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To trochę już lepszy trening. Przede wszystkim nie wściekałam sie na wszystko wokół i potrafiłam się skoncentrować. Tak sobie powyrywałam trójkami po 22 kg i jedynką 25 kg, Ciąg rwaniowy lekko 5 x 3 40 kg Przysiad tylny 50 kg trójką . Jakieś tam jeżdzenie na kółku 3x 10 na prosty brzucha, pomachałam nogami na maszynie 3 x 10 30 kg, troche balansu na bosu i rozciąganie, i git. Spoko luzik. Powoli wracam do treningów ciężarowych, bo sezon na flyboard się kończy. Ale na trampoliny pójdę ( jak nas znowu nie zamkną w związku z 55 fala i wariantem gamma, ypsylon , itp.) i wezmę trening personalny z podstaw akrobatyki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To horoban otworzył hantelki?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To horoban otworzył hantelki? Ba, ale może zaraz zamknie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam w domu hantelki i gumy oporowe, w garażu u kumpla sztangę, racka i pomost, dam radę z kolejnym lockiem. Dzisiaj lekka sesja regeneracyjna po wczorajszym treningu, bo zaraz "zakwas" wejdzie: -rwanie oburącz 3x10@24kg -wyciskanie stojąc dwoma kettlami 3x5@32kg -rwanie oburącz 3x15@32kg. I starczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś dziwnie dużo tych zgonów w kultutystyce... Ale może to jest całkiem inna przyczyna zgonu, nie związana z tym sportem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może być inna, ale faktycznie dużo zgonów w tym światku...
|
|
|
|
|
|
|
|