|
Gavroche
|
Teraz śmietanka, ser pleśniowy i orzeszki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lubię ser pleśniowy Camembert President Naturalny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Twaróg, śmietana i pieczarki - zmiksować a wyjdzie taki camembert, że hey... Jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiecie co, zboczenia są okropne. Byłem w okolicy domku kumpla, który ma w garażu siłownię i się nie powstrzymałem. W ciągu 45 minut udało się zrobić: -zarzut do 110kg -wyciskanie stojąc do 110kg -wiosłowanie Pendlaya do 110kg. Jak widać ciężary ograniczone, ale mam klucz tylko do siłowni, do "magazynku" już nie, a tam więcej żelaza leży. Dobre i to, endorfinki iskrzą w krwiobiegu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Twaróg, śmietana i pieczarki - zmiksować a wyjdzie taki camembert, że hey... Jakby co. Pieczarki usmażone?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A w pleśniowym to surowe, czy smażone są? Pieczarek nie myć, aby lepszy "aromat" był.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tzn. surowe?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nieprecyzyjnie napisałem? Czy tam pisze "pieczarki", czy "smażone pieczarki"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oki...Ale ja muszę się upewnić, bo jakoś surowe pieczarki mi niezbyt pasują. Kiedyś (dawno temu) próbowałam na kanapce surowe pieczarki jeść i nie "podeszło" mi "toto". Ale zmiksowane z twarogiem i śmietanką, to może być całkiem coś innego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozumiem. Receptury nie podaję, ponieważ każdy sobie może "poeksperymentować" samodzielnie pod własny smak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba ten przepis wypróbuję. Jak się je gotowe serki, to nie widać co w nich "siedzi"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj tez się już bardziej przyłożyłam, bo 13 listopada turniej w Radomsku i chcę wystartowac. 1. Podrzut ze zwisu dwójkami i trójkami do 30 kg 2.Podrzut 3 x 1 35 kg 3.Ciągi podrzutowe do 90 kg 4.Przysiad tylni 50 kg 5. Jakieś tam pompowanie nóg na maszynie 3 x 15 30 kg 6.Brzuszki ze skrętem tułowia 3 x 20 7.Balans na 2 bosu 8.Małe rozciaganie i pryszni- cyk
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak Hero Dasna!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakie ładne przejście w podrzucie; od zwisu, przez pełne oli, do ciągu podrzutowego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Jak Hero Dasna! Aż mi się pierś podniosła.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak Hero Dasna! Aż mi się pierś podniosła. Jakiś medal by się zdał w związku z tym!
|
|
|
|
|
|
|
|