Gavroche
|
Dychę łatwiej spamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Ale to tylko przez ten system dziesiętny, bo blisko do tuzinów i mendli...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj przyzwoity trenindzek. Ye, ye. 1.Rozgrzewkowo wyciskanie nad głowę , lekkie zarzuty, podrzuty, ogólnie rozgrzewka. 2. Zarzut ze zwisu sprzed kolan trójkami , potem przysiad i wybicie góry do 30 kg. 3. Zarzut ze zwisu zza kolan dwojkami , przysiad i wybicie gory do 35 kg. 4. Podrzut z pomostu 40 kg pojedyńczy 5.Zarzut z pomostu dwojkami 40 kg 6.Zarzut pojedynczy 42, 5 kg 7. Przysiady przednie piętkami do 40 kg 8.Wyciskanie na ławce 4 x 5 20 kg 9.Plank 3 x 1 min. 10. Jakieś małe rozciąganie I pełna pary jestem.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak powinno być po treningu! A nie wlec za sobą ogon ze zmęczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj na luzie.
1.Rwania ze zwisu sprzed kolan dwójkami i trojkami do 27, 7 kg 3.jedynkami do 30 kg. 4.Ciagi rwaniowe do 40 kg 5.Wycisko- podrzut w chwycie rwaniowym zza głowy do 25 kg 6. Wyciskanie na lawce 3 x 7 20 kg 7.Kólko 1 x 10 i luzik.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co tak cienko?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Oj tam, oj tam. Jutro się poprawię. Założenie było , że dziś lekko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłabyś bardzo dobrym sportowcem, bo to rzadka cecha, a równie ważna, jak parcie do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawdziwie sportowa postawa. Ja dzisiaj bardzo udany trening miałem, wczoraj podjadłem słodyczy i od razu to widać. -rwanie siłowe 6x2@90kg -martwy z podstawek 6x3@225kg -wyciskanie stojąc 6x4@90kg -podciąganie z obciążeniem 6x5@25kg -przysiad tylny 6x2@180kg -brzuszki na skosie z żelazem na klacie 3x12@25kg. Uff, lubię to.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, a Ty jak stoisz z węglowodanami? Dojadasz jakieś/albo dopijasz do swojego ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prawdziwie sportowa postawa. ...........
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dasna, a Ty jak stoisz z węglowodanami? Dojadasz jakieś/albo dopijasz do swojego ŻO?
Jestem teraz na wysokim białku. Mało tłuszczu i węglowodanów.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
No, to : 1. Podrzuty dwójkami sprzed kolan do 25 kg. 2.Podrzuty dwójkami , jedynkami zza kolan do 30 kg 3.Podrzuty z pomostu jedynkami do 40 kg 4.Ciagi podrzutowe do 70 kg 5.Brzuszki typu podciąganie kolan, na ławce, w zwisie itp. , pompowanie nóg na maszynie 3 x 20 30 kg. Do domu. Jutro przerwa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem teraz na wysokim białku. Mało tłuszczu i węglowodanów. Oj, kiedyś dobrze znosiłem wysokobiałkową, teraz niestety nie czuję się fajnie, wywalony bęben, wysokie tętno, posapywanie...
|
|
|
|
|
|
|
|