|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
Gorące wyznanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet nie wiem na jakiej stronie mój mąż zostawia skarpetki do prania... Muszę sprawdzić, czy mnie kocha...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ups, pewno masz panią od prania. Jak na prawej, to trochę lipa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Troszku dłużej. 1. Podrzuty ze zwisu powyżej kolan z podwójną górą do 30 kg. 2. Podrzuty z pomostu do 40 kg z podwójną i pojedyńczą górą. 3.Podrzuty z pomostu jedynkami do 45 kg 4.Wybicia góry 2 x 2 40 kg 5.GM do 40 kg 6.Przysiady w nożycach po 10 razy na każda nogę do 45 kg 7.Przysiady w nożycach po 5 razy na każdą nogę do 50 kg 8.Pompowanie nóg na maszynie 3 x 20 30 kg 9Jakieś tam wyciskanie na ławce 3 x 10 20 kg 10. Rozciąganie, zwisanie z drabinek i prysznic .
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Krótko i szybko. 1.Rwania ze zwisu powyżej kolan trójkami do 25 kg kg 2.Rwania ze zwisu poniżej kolan dwójkami do 30 kg 3.Rwania z pomostu jedynkami do 32, 5 kg 4.Podrzut ze zwisu powyżej kolan 2 na 2 do 30 kg 5.Podrzut z pomostu do 40 kg 6.Brzuszki 3 x 20 7. Pryszni- cyk.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za krótko i za szybko!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czyli jest nadzieja...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj było przede wszystkim rozsądnie.
1.Podrzuty dwójkami ze zwisu powyżej kolan do 30 kg 2.Podrzuty pojedyncze ze zwisu poniżej kolan do 35 kg 3.Podrzuty z pomostu jedynkami do 40 kg 4.Przysiad przedni 3 x 3 45 kg 5.Pompowanie nóg 3x 20 30 kg 6.Brzuszki na kółku z kolan 2 x 20 7. Pompowanie ramion na maszynie 3 x 10 10 kg 8.Rozciagania i cyk .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to "cyk", co to jest za ćwiczenie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
A to "cyk", co to jest za ćwiczenie... Pod prysznicem 1 x namydl 2 x zmyj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Widzę ciśniesz ostro. Jeszcze tydzień. Potem lżej, i lekko.
|
|
|
|
|
|
|
|