admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26636
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj też aby, aby.
1.Rwania i podrzuty jedynkami za zwisu i pomostu do 25 i 20 kg 2.Półpodrzuty do 25 kg 3 x 3 3.25 i 15 brzuszków i wsio. Prysznicowanie i do domu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś mało gryfu potrzymałas.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I tak niektórym łyso...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Coś mało gryfu potrzymałas. Było jej pokazać, co by się nie męczyła sama.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Pyk, pyk, pyk z fajeczki Duś, duś , duś gołąbeczki ... 1. Podrzuty, zarzuty dwójkami, jedynkami ze zwisu powyżej kolan do 35 kg 2.Podrzuty z pomostu do 42, 5 kg 3. Zarzuty z pomostu jedynkami do 47, 5 kg 4.Przysiady tylne trójkami do 60 kg 3 x 3 60 kg 5. Przysiady tylne 65 kg po 1, 1 i 3 6.Przysiad tylny pojedynczy 70 kg 7.Wariacje z brzuszkami z kółkiem , ze zwisu, na ławce ze skrętem tułowia po 10, 15 powtórzeń i gra gitara. Prysznic obowiązkowo i jest very good marchewka.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Całodobowe siłownie są spoko, otworzyli mi nową pod domem. Pierwszy trening nieco chaotyczny, nie znam jeszcze klubu. Ale wszystko jest i ciężaru dosyć. -siad tylny -martwy ciąg -pompki na poręczach -podciąganie na drążku -wyciskanie siedząc na maszynie Hammer -skłony na brzuch na maszynie. Fajne niektóre maszynki mają i dobre, sztywne gryfy. Podczas treningu usłyszałem (szósta rano w niedzielę ) smutną wiadomość, kolejny kulturysta odszedł wczoraj chyba, koleś w moim wieku: https://www.sfd.pl/art/Fitplota/Nie_%C5%BCyje_Mr._Olympia_2018_Shawn_Rhoden-a6534.html
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A Arni żyje i ma się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo terminatory tak mają...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Arni żyje i ma się dobrze. Niedawno miał czwartą czy piątą operację serca. Jak kręcili Batmana, to miał bardzo poważną serię zawałów. Czy to od sterydów? Kto wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czy to od sterydów? Kto wie?
To przez Alicję Silverstone najpewniej!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uch! Nie przypominaj, bo coś mi lewe ramię drętwieje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj rozruch , żeby nie rzec rozruszek. Tyci, tyci. 1.Rwania ze zwisu powyżej kolan i z pomostu do 25 kg. 2.Podrzut z pomostu do 25 kg 3.Pompowanie nóżek 2 x 10 25 kg Ale prysznic musi być i do domu. Hm ? Chyba z tego wszystkiego wystąpię w wyższej kategorii , bo jakoś mięśni mam więcej a tłuszczu mniej i zbijać na 5 dni przed startem to szkoda mi zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo rozsądnie - zbijanie wagi jest niezdrowe!
|
|
|
|
|
|
|
|