Gavroche
|
To i ja się mogę zgodzić. Dwa miesiące do zawodów w dzwonkowaniu, odstawiam sztangę i się skupiam. Dzisiaj trening w biurowej siłowni. Uczę się półrwania oburącz: https://youtu.be/G_ccC6GD55U -rwanie jednorącz 4x20@20kg -połrwanie oburącz 4x10@28kg -wyciskanie jednorącz 4x10@36kg -zarzuty oburącz 4x5@40kg -rwanie jednorącz 2x50@20kg. Tutaj mają odważniki innych wag, niż moje, więc korzystam dla odmiany.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26805
|
Cel - medal, jak się osiągnie, to znaczy, że przygotowania były trafne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam duże szanse, pod warunkiem, że nie zlockdownują znowu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Raczej nie, bo czarna dziura długu publicznego nie pozwala... Będziemy trzymać kciuki, a w przypadku ich braku...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba niczego nie "odkryję", ale trening powinien się składać z ogolnorozwojowki poprawiającej wydolność i treningu specjalistycznego dostosowanego do specyfiki sportu... Np. w snookerze, spacery i usilna walka z nadwagą oraz trening z kijkiem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego odważniki są takie super, bo 2w1.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co do bólu potreningowego - z całą pewnością nie powinien występować w trakcie zawodów i tyle. No chyba, że to kac - to "klinikiem" najlepiej i dalsze picie pójdzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Chyba niczego nie "odkryję", ale trening powinien się składać z ogolnorozwojowki poprawiającej wydolność i treningu specjalistycznego dostosowanego do specyfiki sportu... Np. w snookerze, spacery i usilna walka z nadwagą oraz trening z kijkiem... O to, to trenerze. Jesteś boski !!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To nic tylko pochwalony.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
Newbie
wiadomoci: 184
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba niczego nie "odkryję", ale trening powinien się składać z ogolnorozwojowki poprawiającej wydolność i treningu specjalistycznego dostosowanego do specyfiki sportu... Np. w snookerze, spacery i usilna walka z nadwagą oraz trening z kijkiem... W koncu jakies konkrety
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj trening w domu: -rwanie jednorącz 6x10@32kg -połrwanie oburącz 6x10@32kg -wyciskanie huśtawkowe 6x5@32kg -rwanie jednorącz 2x50@24kg.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|