Dasna
|
Tez się załapałam i to 3 ujęcia. Och, pęknę z dumy. A to pierwsze (półtorej minuty) artystyczno- czarno-białe też wliczasz? Bo mnie z podium wyszło 5 ujęć! Super! A juz nie liczyłam. Dzięki. Fajna pamiątka będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dasna, BRAWO TY... Dzięki
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
Fantastycznie! Oby tak dalej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj szybki trening w klubie biurowcowym: -zarzut + wyciśnięcie odważników oburącz 12x10@24kg. Tylko tak, dla podtrzymania tematu. W związku z ostatnią falą zgonów w świecie sportów siłowych wywiązała się dyskusja o powodach. Oczywiście to nie szczepienia, bo to wystraszone wege korpoludki poszczepione na wszystko. Ale padło takie, być może słuszne stwierdzenie, że po 40-45 roku życia, utrzymywanie wagi ponad 100kg, nie ważne, mięśniowej/tłuszczowej, zbyt zdrowe nie jest... Adminie, co myślisz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale przeciez padaja szczupli i malo wazacy. Sergio Aguero mial fuksa ale zakonczyl kariere. Jaskowski cos w filmie tlumaczyl o wymuszonych przeplywach krwi i tej s-protein...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Lepiej mieć w starszym wieku nmc +10% niż nmc - 10%, bo jest z czego się "zasuszyć" w starczym okresie, gdy apetyt już nie dopisuje. Ludzie starsi często ograniczają ilość spożywanych płynów - szczególnie na noc, szczególnie przy początkach dusznicy bolesnej, aby po nocach nie chodzić do ubikacji, ale obrzęk (póki widać wyraźnie kostkę lub da się wyczuć palpacyjnie kości śródstopia - nie jest tragicznie, ale nad koronografią można się zastanowić - szczególnie przy niechęci do jedzenia, trudności w oddychaniu przy niewielkim nawet wysiłku, a w przypadku wystąpienia bólu w klatce piersiowej - koniecznie!) - sorry zgubiłem wątek, bo o wieńcówce nie chciałem teraz pisać... Dopiszę później
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też uważam, że lepiej ważyć więcej niż mniej. Ale czy to nie obciąża zbytnio serca?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A! Chciałem napisać, że częstą przyczyną zaparć w podeszłym wieku jest ograniczanie ilości pobieranych płynów i tłuszczu, a przez to upośledzenie microbioty jelitowej, co skutkuje trudnościami w wypróżnieniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
"Rozdwojenie synaps..."
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1038
|
Ale przeciez padaja szczupli i malo wazacy. Sergio Aguero mial fuksa ale zakonczyl kariere. Jaskowski cos w filmie tlumaczyl o wymuszonych przeplywach krwi i tej s-protein...
Pierwsze słyszę że kończy kariere a szkoda bo grajek był przedni.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1038
|
Ze tak powiem w prostych słowach żołnierskich: jest piknie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Odważnikowanie dzisiaj w klubie: -zarzuty dwóch odważników 2x30@28kg -półrwanie oburącz 6x10@36kg -wyciskanie stojąc 6x5@40kg -zarzuty dwóch odważników 6x5@48kg -rwanie jednorącz 2x60@20kg. W zasadzie mógłbym to robić w domu, ale w klubie mają inne wagi, fajne urozmaicenie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Progres musi być!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tutaj progresem jest ilość powtórzeń, ale większa waga częściowo się na to przekłada.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak trzymać, a sukces gwarantowany!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A dziękuję, sam sukces jest mniej ważny, gonienie króliczka bardzo przyjemne.
|
|
|
|
|
|
|
|