Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Może zrobią codzienne testy jak dla cukrzyków. Wszak to często te same korporacje paskowych biznesów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26459
|
Teraz na wyznawcach ketodiety trzaskają pieniądze - więc nawet tak mocno ich nie zwalczają, tym bardziej, że ta dieta nie ma ponoć autora - takie komusze żywienie wyszło, co na ketopaskach daje zarabiać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Teraz na wyznawcach ketodiety trzaskają pieniądze - więc nawet tak mocno ich nie zwalczają, tym bardziej, że ta dieta nie ma ponoć autora - takie komusze żywienie wyszło, co na ketopaskach daje zarabiać... Od kapitału najlepiej komuna wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To do mnie dzisiaj dzwonił szwagier ze Stanów i był ciekawy co to się tutaj dzieje, bo ponoć tak wirus się rozszalał, że całą Europę zamykają...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trza było wyjaśnić że Niemcy przegrały wojnę i muszą utrzymywać bazy okupanta. My zaś wojnę wygraliśmy i utrzymujemy bazy sojusznika.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Alternatywna rzeczywistość ma się dobrze, odwołali imprezę, do której się przygotowuję. Ale nic to, jestem na dobrej drodze, sam sobie zrobię sprawdzian. Dzisiaj w klubie: -zarzut oburącz plus wyciśnięcie 6x5@40kg -zarzut jednorącz 6x10@48kg -wyciskanie jednorącz 6x3@48kg -półrwanie oburącz 2x20@28kg -rwanie jednorącz 4x60@20kg. Pora odpocząć ze dwa dni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiadomo, weekend...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jednak się nie udało dziś ominąć treningu: -rwanie oburącz 2x20@16kg -półrwanie oburącz 2x10@24kg -wyciskanie oburącz 2x10@24kg -rwanie jednorącz 2x80@16kg. Potem był spacer z psem 60minut.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba zdążyć plan wykonać przed Nowym Rokiem... A potem nowe postanowienia noworoczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie taki zły...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj dałem czadu, to dziś tylko trochę wyciskań: -wyciskanie huśtawkowe 4x10@32kg -wyciskanie żołnierskie 4x5@48kg (32+16 w jednej ręce) -wyciskanie żołnierskie 4x10@32kg -wyciskanie żołnierskie 4x15@24kg. I spacer z psem 45minut jako "cardio".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Generalskie, czy szeregowe?
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1038
|
Wczoraj dałem czadu, to dziś tylko trochę wyciskań: -wyciskanie huśtawkowe 4x10@32kg -wyciskanie żołnierskie 4x5@48kg (32+16 w jednej ręce) -wyciskanie żołnierskie 4x10@32kg -wyciskanie żołnierskie 4x15@24kg. I spacer z psem 45minut jako "cardio". wyciskanie żołnierskie 4x5@48kg (32+16 w jednej ręce) tego nie rozumiem...co to oznacza: (32+16 w jednej ręce)?
|
|
|
|
|
|
|
|