admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nagrodą była butelka Ballantine ze szklankami. Mała rzecz a cieszy i motywuje do dalszych starań. Co za kolesie! Nagrodą powinny być zioła szwedzkie na spirytusie aby było zdrowo, a nie jakaś promocja alko...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1038
|
Wczoraj mąż wystartował w takim świątecznym mini turnieju tutaj u nas w Legionowie i ograł wszystkich. Nagrodą była butelka Ballantine ze szklankami. Mała rzecz a cieszy i motywuje do dalszych starań. Jeszcze nie ma oficjalnych wyników z 4GPP z Węgierskiej Górki, ale mąż podejrzewa, że był 8 lub 9 na 16 startujących w grupie. W ogólnopolskim rankingu jest po 3 GPP ( nie uwzględnione 4 GPP) na 16 miejscu na 36 w jego grupie. Ach, aby tak dalej. a będzie jeszcze lepiej. Powinszowania dla szanownego małżonka:) a można wiedzieć w jakiej to konkurencji zdobył zacny trunek?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nagrodą była butelka Ballantine ze szklankami. Mała rzecz a cieszy i motywuje do dalszych starań. Co za kolesie! Nagrodą powinny być zioła szwedzkie na spirytusie aby było zdrowo, a nie jakaś promocja alko... Nagrodą powinna czwarta szpryca, najlepiej dwudawkowa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale też wyrwał fachowo! Aż miło patrzeć, bo do tego, tak "bez wysiłku" jakby!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Wczoraj mąż wystartował w takim świątecznym mini turnieju tutaj u nas w Legionowie i ograł wszystkich. Nagrodą była butelka Ballantine ze szklankami. Mała rzecz a cieszy i motywuje do dalszych starań. Jeszcze nie ma oficjalnych wyników z 4GPP z Węgierskiej Górki, ale mąż podejrzewa, że był 8 lub 9 na 16 startujących w grupie. W ogólnopolskim rankingu jest po 3 GPP ( nie uwzględnione 4 GPP) na 16 miejscu na 36 w jego grupie. Ach, aby tak dalej. a będzie jeszcze lepiej. Powinszowania dla szanownego małżonka:) a można wiedzieć w jakiej to konkurencji zdobył zacny trunek? Ping- pong
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zacna nagroda!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Powinszowania dla szanownego małżonka:) a można wiedzieć w jakiej to konkurencji zdobył zacny trunek?
Ping- pong W ping-ponga to ja sobie mogę pograć, a to były zawody w tenisie stołowym!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Powinszowania dla szanownego małżonka:) a można wiedzieć w jakiej to konkurencji zdobył zacny trunek?
Ping- pong W ping-ponga to ja sobie mogę pograć, a to były zawody w tenisie stołowym! Oj, no. Tak. Tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale też wyrwał fachowo! Aż miło patrzeć, bo do tego, tak "bez wysiłku" jakby! Leciutko go bujnęło, przy wstawaniu, co rzadko u niego w rwaniu można zobaczyć, to jego silny bój. Słabym jego punktem (o ile można tak powiedzieć w przypadku mistrza) jest drugi takt podrzutu. Ale chłop na schwał, co by nie mówić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fantastyczny bój, nawet sędzina Dasna się nie miałaby do czego przyczepić!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Proszę - Bo zgodny ze mnie gość...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mocny koleś, nawet go nie mroczy taki ciężar!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawie dwa metry i ze 180kg wagi. Jak nie złapie kontuzji i wątroby mu wystarczy, to pół tony w dwuboju zrobi za 1-2 lata, 8kg mu brakuje. Gruzja ma więcej takich Hulków.
|
|
|
|
|
|
|
|