|
Dasna
|
Fantastyczny bój, nawet sędzina Dasna się nie miałaby do czego przyczepić! Tak , szczególnie to rwanie u niego jest pochwały godne. Ale jaki piękny pojedynek stoczyli Akbar Djurajev z Rusłanem Nurudinovem. A niestety Simon Martyrosyan już wyrażnie od zeszłego roku notuje spadek formy. Szkoda tylko, że się przyglądamy a nie kibicujemy swoim. Nie wiadomo czy za 4 lata jeszcze będzie dwubój olimpijski w programie Igrzysk, ponieważ MKOL chce likwidacji z programu właśnie dwuboju, boksu i zapasów. Hm? Nasze Ministerstwo Sportu teraz zaleciło nie wysyłać żadnego zawodnika i w sumie mają rację. Jest przepaść miedzy światem a nami. To są różnice rzędu 20-25 kg !!!!!! Gdybają , że może jak pojechałaby Weronika Zielińska to by była 8. Może a może nie. A przecież nie było Chińczyków. !! A Ukraińcy wracają z 2 medalami w totalu ( brąz i złoto kobiety). Ale co ciekawe to Sargis Martyrosyan, który zajął 9 miejsce w kat. 109 kg startował 2 miesiące temu u nas na ME Masters w Holandii. Zdobył złoto.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj w klubie popodrzucałem trochę, bo mnie chłopaki wczoraj zainspirowali. -zarzut na prosto 6x2 do 140kg -pelen podrzut na siad 6x1 do 130kg -wyciskanie stojąc 6x3 do 110kg -wiosłowanie na maszynie T bar 4x10 do 160kg -martwy ciąg z podstawek 4x4 do 260kg -skłony z fajerą na klacie 4x10@25kg. I starczy, bo choinki wieczorem nie ubiorę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj tylko trochu rwania w klubie: -rwanie oburącz 4x20@20kg -martwe rwanie jednorącz 12x1@48kg -półrwanie oburącz 4x10@36kg -rwanie jednorącz na ilość 2x80@12kg. I tyle, bo jakoś dużo ludzi, a ja nie lubię tłoczku.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Wyszczepieni jak nic...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Ja dzisiaj w klubie popodrzucałem trochę, bo mnie chłopaki wczoraj zainspirowali. -zarzut na prosto 6x2 do 140kg -pelen podrzut na siad 6x1 do 130kg -wyciskanie stojąc 6x3 do 110kg -wiosłowanie na maszynie T bar 4x10 do 160kg -martwy ciąg z podstawek 4x4 do 260kg -skłony z fajerą na klacie 4x10@25kg. I starczy, bo choinki wieczorem nie ubiorę. Jest przedświąteczna moc:)
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jednak Doktor Kwaśniewski był przed Atkinsem? To by potwierdzało tezę niejakiego Gaciong (czy jakoś tak), że "Atkins ukradł dietę Doktorowi Kwaśniewskiemu"!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Minęło tyle lat, a medycyna (przynajmniej ta z którą ja miałem do czynienia) kręci się w kółko. Zresztą każdy widzi co dzieje się teraz - niewyczerpalne źródło dochodów.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywista oczywistość, pieniądze, albo won.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Że jest moc...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może on ma jakieś zaburzenia postrzegania własnej osoby? Albo jajcarz niesamowity.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie zdążył się przygotować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tak, nie trafił z formą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nawet nie posmarował się starannie smarowidłem na kolor skóry...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
moze teraz zgodnie ze standardami po prostu uznaje sie za osobe wybitnie wyrezzbiona
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|