admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
Zapowiedział za tamtych, a za tych wykonuje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
........... Ludzie od odważników niczego się nie powinni bać! Powinni być odważni - jak sama nazwa wskazuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trening u mamusi, hantla 20kg, regulowana: -rwanie jednorącz 4x10 -wyciskanie Sotsa 4x5 -przysiad Hacka 4x10 -rwanie jednorącz 2x50. Rób co możesz, tam gdzie jesteś, tym co masz. Wpadło mi w oko: https://www.google.com/amp/s/www.wprost.pl/amp/10604173/arnold-schwarzenegger-mial-wypadek-samochodowy-sa-zdjecia-z-miejsca-zdarzenia.htmlPewnie, że mu się nic nie stało, przecież to tytanowy endoszkielet, pokryty żywą tkanką. Swoją drogą, taki z niego piewca eko-sreko, a samochod 6 litrów, benzyniak.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gates ma z kolei prywatny odrzutowiec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Swoją drogą, taki z niego piewca eko-sreko, a samochod 6 litrów, benzyniak. Jak wolnossący to klasyka motoryzacyjnego miłośnika...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale on jest vege bo nie je mięsa bo je białka prosto z korpo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak mu idzie na zdrowie, to co tam...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak mu idzie na zdrowie, to co tam... Letko tylko mu na fobie wybija, przed nieszczepami. Powikłanie szczepofilskie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to kolejny płaskoszczep, który z miłości do bliźnich wszystkich by zaszczepił?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Podstawa u gwiazd.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To mutanty na smyczach korpo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja myślę, że tam sól poszła, albo szczepionka w rękaw czy kołnierzyk, a kasa robi swoje i gadają co im każą.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to też jest możliwe, poprawność polityczna ponad wszystko żeby nie wypaść z systemu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ano, ano . Świetna współpraca, lata w układzie.
|
|
|
|
|
|
|
|