Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3643883 razy)
|
renia
|
No, ten moj wystep to jakiś pokręcony. Nie dość, że byłam mało zmotywowana i rwanie to zrobiłam byle jak , już ostanie to mi zaliczyli 2:1 . Sama bym tego nie zaliczyla. To zapomniałam o podrzucie, taki drobiazg, że sie nie rozgrzałam i jak głupia lecialam na pomost. Ech, ale i tak pierwsze podejście 40 kg zaliczone potem 42 , 43. 6 podejśc zaliczonych i 3 miejsce w Open. he, he , nawet tego nie przewidywałam. Nawet sobie nic nie naderwalam. Bez formy . Zupełnie bez formy. Pora wziąć się do roboty. Pięknie. Trzecie miejsce w Open, to jest podium, medal i sukces. Super.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie że super i najważniejsze, że bez kontuzji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
O właśnie! Jak taka doświadczona zawodniczka może nie rozgrzać się poprawnie przed podejściem? Super brawo!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Po prostu miałaś luz. Gratki. Za duży luz, w ogóle to nauczka. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
No, ten moj wystep to jakiś pokręcony. Nie dość, że byłam mało zmotywowana i rwanie to zrobiłam byle jak , już ostanie to mi zaliczyli 2:1 . Sama bym tego nie zaliczyla. To zapomniałam o podrzucie, taki drobiazg, że sie nie rozgrzałam i jak głupia lecialam na pomost. Ech, ale i tak pierwsze podejście 40 kg zaliczone potem 42 , 43. 6 podejśc zaliczonych i 3 miejsce w Open. he, he , nawet tego nie przewidywałam. Nawet sobie nic nie naderwalam. Bez formy . Zupełnie bez formy. Pora wziąć się do roboty. Dziękuje Reniu Pięknie. Trzecie miejsce w Open, to jest podium, medal i sukces. Super.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
No, ten moj wystep to jakiś pokręcony. Nie dość, że byłam mało zmotywowana i rwanie to zrobiłam byle jak , już ostanie to mi zaliczyli 2:1 . Sama bym tego nie zaliczyla. To zapomniałam o podrzucie, taki drobiazg, że sie nie rozgrzałam i jak głupia lecialam na pomost. Ech, ale i tak pierwsze podejście 40 kg zaliczone potem 42 , 43. 6 podejśc zaliczonych i 3 miejsce w Open. he, he , nawet tego nie przewidywałam. Nawet sobie nic nie naderwalam. Bez formy . Zupełnie bez formy. Pora wziąć się do roboty. Dziękuje Reniu Pięknie. Trzecie miejsce w Open, to jest podium, medal i sukces. Super. Dziękuje Reniu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
No pewnie że super i najważniejsze, że bez kontuzji. Tak, bo po Memoriale w listopadzie to miesiąc bolał mnie bark. Teraz ostożnie. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
O właśnie! Jak taka doświadczona zawodniczka może nie rozgrzać się poprawnie przed podejściem? Super brawo! Dzięki. Niestety wczoraj " głowa mi źle robila"
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Super, w open nie ma kompromisów, jeśli to jest takie open jak w mojej dyscyplinie. Bez limitów wagowych ?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Super, w open nie ma kompromisów, jeśli to jest takie open jak w mojej dyscyplinie. Bez limitów wagowych ?
Grupa o rozstrzale wiekowym +- 25 lat i waga dowolna.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No, no - oby tak dalej, ale z awansem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, no - oby tak dalej, ale z awansem! Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest tylko 8 czy 5 zawodniczek. Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
No, no - oby tak dalej, ale z awansem! Jednak jest coraz trudniej. Raz , że przychodzą nowe, silne zawodniczki amatorki, a dwa dołączają profesjonalistki . A tu juz zupełnie inne osiągi. To medalistki, rekordziski MŚ, ME w juniorach i seniorach. Ale dobrze. Co to za frajda uczestniczyć w zawodach , gdzie jest tylko 8 czy 5 zawodniczek. Dasna, dobrze, że Wam jeszcze trzeciej płci nie dołożyli... Gratuluję i też jestem z Ciebie dumna... Ha, wszystko przed nami. I jakaś chłopina też może się zaplątać i jakiś dziewczyn.
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Dasna imponujesz, siłą woli też, gratulacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|