|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26805
|
Progress musi być, a na godzinę przed startem 0,5l śmietanki - 1450kcal - powinno starczyć, a żołądek będzie "pusty". Bo "kulki mocy" Lewandowskiej się sprawdzają u kopiących piłkę, a nie u atletów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, tak, śmietanka najlepsza do załadowania się, opcjonalnie kilka surowych żółtek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo wchodzą bez popity. Tak serio to mam wrażenie, że dają większą czujność (przeciwieństwo ospałości).
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie - ale żółtka na twardo wchodzą zapite śmietanką.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Od dzisiaj zaczynam intensywnie przygotowywać się do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Masters w Radomsku ( 2-5 czerwca br.) Jestem nastawiona bojowo, ale czas , czas leci, latka lecą przeszłam do nastepnej grupy i dobrze jest jeśli utrzymuję wyniki sprzed 7-8 lat a może będzie lepiej ? Hę, zobaczymy. Pod koniec sierpnia Mistrzostwa Europy Masters Uch.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Świetnie, oby tylko przypadkowe kontuzje Cię omijały, a będzie ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tradycyjnie trzymam mocno kciuki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Swoje?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od dzisiaj zaczynam intensywnie przygotowywać się do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Masters w Radomsku ( 2-5 czerwca br.) Jestem nastawiona bojowo, ale czas , czas leci, latka lecą przeszłam do nastepnej grupy i dobrze jest jeśli utrzymuję wyniki sprzed 7-8 lat a może będzie lepiej ? Hę, zobaczymy. Pod koniec sierpnia Mistrzostwa Europy Masters Uch. 6 tygodni, dużo i niedużo, zależy jak bardzo się zapuściłaś. Z jaką wagą wyjdziesz? I ile zadysponujesz na pierwsze podejścia?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale się gryf gnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taka miękka sztanga do ciągów, pozwala opóźnić oderwanie ciężaru od podłoża, w stosunku do wyprostu tułowia. To oraz jego styl ciągu, sumo - nogi szeroko, ręce wąsko - sprawia, że niektórzy twierdzą, że "oszukuje".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od dzisiaj zaczynam intensywnie przygotowywać się do Międzynarodowych Mistrzostw Polski Masters w Radomsku ( 2-5 czerwca br.) Jestem nastawiona bojowo, ale czas , czas leci, latka lecą przeszłam do nastepnej grupy i dobrze jest jeśli utrzymuję wyniki sprzed 7-8 lat a może będzie lepiej ? Hę, zobaczymy. Pod koniec sierpnia Mistrzostwa Europy Masters Uch. Gratuluję i życzę powodzenia! A przede wszystkim satysfakcji i zadowolenia - niezależnie od wyniku... Trzymam z Tobą "babską sztamę", ale nie sztangę...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member