|
renia
|
4,5 tygodnia zostało... A! Już wiem o co biega...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
gdzie to bedzie???
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26783
|
W Hali Mistrzów! Znaczy, gdyby było w Hali Mistrzów, to już bilety dawno miałbym wykupione!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moze w Hali MIrowskiej? To i Hanni by obejrzal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Zebrałam sie i opublikowałam na swoim profilu FB i w grupach PC i Polmasters rozmowę a w zasadzie taki mini wyklad z prof. dr hab. kierownikiem w Katedrze Nauk o Zdrowiu i Fizjoterapii Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Humanistycznego-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie. Niby mowi rzeczy wiadome dla ludzi podnoszących ciężary , ale jednak zawsze coś nowego wpadnie do ucha , jak np. o Antonio Valsalvie. Wczoraj sie napociłam trenując kolegę mojego syna. Kolega ma 193 cm wzrostu i nazwijmy to, jest sporym wyzwaniem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Prof. Wiesław Filis. I mądrze prawi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
i baranie jaja Ale na medycynie juz go wyleczyli z tych wybrykow, teraz propaguje zrownowazona diete zgodna z wytycznymi IZIZ i PAN
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to fantastycznie, bo na lekarza nadaje się idealnie. Najważniejsze przestrzegać "procedury", bo jak pacjent kipnie zgodnie z procedurą, to wina Pana Boga, a nie procedury...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W innym znanym naml przypadku działa odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Jest takie powiedzenie ?zanim prawda włoży buty, kłamstwo obiegnie cały świat? czy jakoś tak. Nie ma co się dziwić że ludzi dotykają rożnego rodzaju depresje czy inne choroby psychiczne i psychosomatyczne. Ale i tu medycyna bryluje.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W innym znanym naml przypadku działa odwrotnie... Dokładnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zebrałam sie i opublikowałam na swoim profilu FB i w grupach PC i Polmasters rozmowę a w zasadzie taki mini wyklad z prof. dr hab. kierownikiem w Katedrze Nauk o Zdrowiu i Fizjoterapii Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Humanistycznego-Przyrodniczego im. Jana Długosza w Częstochowie. Niby mowi rzeczy wiadome dla ludzi podnoszących ciężary , ale jednak zawsze coś nowego wpadnie do ucha , jak np. o Antonio Valsalvie. Wczoraj sie napociłam trenując kolegę mojego syna. Kolega ma 193 cm wzrostu i nazwijmy to, jest sporym wyzwaniem. Odwiedziłam Twój profil na fb, fajnie działasz, podziwiam Cię...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to fantastycznie, bo na lekarza nadaje się idealnie. Najważniejsze przestrzegać "procedury", bo jak pacjent kipnie zgodnie z procedurą, to wina Pana Boga, a nie procedury... Ukraińcy mają fory.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo żyd bo nie pamiętam, przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jest takie powiedzenie ?zanim prawda włoży buty, kłamstwo obiegnie cały świat? czy jakoś tak. Nie ma co się dziwić że ludzi dotykają rożnego rodzaju depresje czy inne choroby psychiczne i psychosomatyczne. Ale i tu medycyna bryluje.
|
|
|
|
|
|
|
|