|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26775
|
Przefutrował anaboliki, czy "wyszczepiony'?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj postanowiłem sprawdzić nogę po kontuzji na maksymalnych ciężarach. Przysiad jeszcze mnie trochę onieśmiela, więc wybrałem martwy ciąg. Poszło 12 serii z progresywnie zwiększanym ciężarem i zakończyłem na dawno nieodwiedzanym ciężarze 305kg. To jakiś rekord na pewno, bo po pierwsze było lekko, a po drugie waga ciała niska ostatnio, bo 93kg tylko rano było na budziku. Udany trening, potem jeszcze kilka serii wyciskania stojąc do 110kg i zarzutów podwójnych odważników.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Świetnie oby tak dalej!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki, ostatnimi laty, jestem w naprawdę dobrej formie, cokolwiek to znaczy. Relatywnie oczywiście, bo zaraz 5 z przodu, ale to dzięki Doktorowi i obecności na tym zacnym Forumie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Auć! Już abstrahując od niebezpieczeństwa, to przebywanie na każdym treningu w strefie maksa, powoduje, że nie robi się postępów. Ciężar ma być ciężki, ale nie za ciężki, a czasem nawet powinien być lekki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Lekkie ciężary są najlepsze...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj w ogóle bez ciężarów: -przysiad na jednej nodze 5x5 -pompki na poręczach 5x15 -podciąganie na drążku 5x12 -unoszenie nóg w zwisie 3x15. Taki szybki trening na spacerze z psem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I słusznie, bo czasem ciężar może rękę złamać!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie. Lekkie ciężary są najlepsze... Właśnie nie więcej jak 2kg cukru na rękę, a nie tak pazernie - po worku cementu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszedłem na forum Body Factory, bo czegoś szukałem, a tam foruma nie ma, zamkli. To już kolejne zlikwidowane forko, bieda będzie, bo nie lubię tych społecznościowych portali...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wszystkie fora się raczej zwijają, bo są "niemodne", to Forum dzięki paru osobom jest w dobrej w miarę kondycji ale trzeba się liczyć z tym, że tu też "przyjdzie kryska namatyska"... Oby jak najpóźniej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie. Lekkie ciężary są najlepsze... Właśnie nie więcej jak 2kg cukru na rękę, a nie tak pazernie - po worku cementu... Albo jak kupowali po 10 kg cukru, bo więcej nie można było...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystkie fora się raczej zwijają, bo są "niemodne", to Forum dzięki paru osobom jest w dobrej w miarę kondycji ale trzeba się liczyć z tym, że tu też "przyjdzie kryska namatyska"... Oby jak najpóźniej. To Forum ma sporo wartościowej Wiedzy (nie tylko luźne pogawędki na różne tematy). Chociaż tutaj pisze niedużo osób, to czyta je (Forum) i cytuje niemało osób.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na krzywego lepiej wchodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wszystkie fora się raczej zwijają, bo są "niemodne", to Forum dzięki paru osobom jest w dobrej w miarę kondycji ale trzeba się liczyć z tym, że tu też "przyjdzie kryska namatyska"... Oby jak najpóźniej. Bo tutaj kondycja snookerowa ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trza se zawczasu zrobic kopie Jakbym nie sklonowal strony Teresy to tez by przepadla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member