Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3642071 razy)
|
Blackend
|
U mnie się nie przesuwa, odkąd pamiętam jestem mentalnym 17 latkiem. Też tak mam, tylko dzieci coraz starsze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przedszkole ostatnia faza Czyli starszaki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Oby nie niżej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Jadę na kolejny trening z trenerem Chruściewiczem. Jeżdze regularnie we wtorki i czwartki a jeszcze 2 dni treniuje w Zdroficie. Powiem tyle, że jest ciężko. Pfffff. I wcale nie jest przyjemnie. Czasem patrzę na zegarek i chcę, żeby trening sie juz skonczył. Uff. Znowu jestem w reżimie przygotowań i to nie jest fajne. Spanie, dieta, treningi, odżywki. Pod koniec marca pierwszy start w Pucharze Polski kat.masters i muszę zrobić kwalifikację na IWF Masters World Championship.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26765
|
Spanie, dieta, treningi, odżywki.
Waga, jeszcze waga taka co dobrze waży, aby być w idealnej dla siebie kategorii...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Zgadza się. Ide w 64 kg i muszę sie pilnować a jest to upierdliwe.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No właśnie, jak w biodra pójdzie, to ciężko zbić...
|
|
|
|
|
|
|
Patryk syn Artura
Go
|
hologram> sprawa wygląda mniej więcej tak; wyrzeźbisz się na pewno, stosując ŻO. Ale masy nie nabierzesz! W znaczeniu "nabierania masy" w tradycyjnym rozumieniu-tj. przybrania np. 10-12 kg mięśni. ŻO działa mniej więcej tak: wyrównuje masę ciała do Twojego indywidualnego...powiedzmy wskaźnika w genach wiesz, że aby nabrać masy trzeba jeść dużo białka. Zwierzęcego. I możesz jeść go dużo, ale żeby nabrać masy złamiesz jednocześnie proporcje ŻO. Zamiast 1:0,6:2,5-3,5, będziesz mieć 2:0,6:2,5-3,5, albo co bardziej prawdopodobne 2:0,8:4-5 (?). Przy treningu siłowym potrzeba dużo energii, a więc musisz zwiększyć tłuszcze. Węgle minimalnie zwiększyć. A białko jest potrzebne w naprawdę dużej ilości. Co jednocześnie łamie zalecenia ŻO. Jestem pewien tego, że rzeźba będzie świetna, ale masa...raczej zapomnij. PS: ja ważę tyle co Ty, ale mam 10cm więcej wzrostu Też mam zamiar uderzyć na siłownię 3xtydzień, ale tylko po to, żeby złapać 'rzeźbę' " Białko jest potrzebne w naprawdę dużej ilości. Co jednocześnie łamie zalecenia ŻO'' gorszych bzdur jeszcze nie słyszałem tutaj masz odpowiedź : http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4718.msg179072;topicseen#msg179072http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=418.msg604461;topicseen#msg604461
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Z historią! Jakie stare już to Forum!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo warto rozmawiać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Ale fakt , mam szklana wagę.
Na razie mam do zbicia kilogram i to nie jest źle. Tym bardziej, że jestem na kreatynie to ona zatrzymuje wodę. Przesunęli termin Pucharu Polski w Konstantynowie łódzkim to mam 2 tygodnie zapasu. Ale spreżać siemusze , bo na tym Pucharze chcę zrobić kawalifikację do startu w IWF Championship Masters.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na razie mam do zbicia kilogram i to nie jest źle. Tym bardziej, że jestem na kreatynie to ona zatrzymuje wodę. Przesunęli termin Pucharu Polski w Konstantynowie łódzkim to mam 2 tygodnie zapasu. Ale spreżać siemusze , bo na tym Pucharze chcę zrobić kawalifikację do startu w IWF Championship Masters.
Powodzenia, dziewczyno!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I żadnych pzeprostów, ani kontuzji!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Powodzenia, dziewczyno! Tenk ju very bardzo
|
|
|
|
|
|
|
|
|