admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26636
|
Że niby namawiam do lenistwa? A w życiu!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lenistwo, a rozsądek, to są dwie różne rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Zgłosiłam sie do startu w ramach Pucharu Polski w Piekarach Śląskich. Start 9 listopada. A niech tam. Cos tam dźwignę. Mam dzisiaj za soba 4 trening po przerwie. Dzisiaj więcej przysiadów. Front squat , ale lekko. I tak juz mnie nogi zaczynaja bolec. Byle tylko nie przesadzic po przerwie i czegos sobie nie uszkodzic. Zgłosilam wynik jak mogłam najgorszy i luz. I tak nie nastawiam sie juz na takie mocne starty. Pora na przyjemnosci i zabawe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super , że Ci się chce ćwiczyć i że masz do tego dystans...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Ja bez ruchu nie wydolę. Jak nie tak to siak, a jak nie siak to owak. Reniu apamietaj te madrość od Dasny .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jakieś Piekary! A kto tam będzie Cię dopingował? W Hali Mistrzów wiadomo - doping pewny na całego! DASNA, DASNA - i takie tam dalej okrzyki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bez ruchu nie wydolę. Jak nie tak to siak, a jak nie siak to owak. Reniu apamietaj te madrość od Dasny . Obiecuję, postaram się zwiększyć aktywność fizyczną, same spacery, to za mało...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Poważnie? Orbitrek wraca do łask?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Też fajnie! Trochę pokręcić i zaraz będzie "nowa energia"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Muszę, bo się "uduszę"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Jakieś Piekary! A kto tam będzie Cię dopingował? W Hali Mistrzów wiadomo - doping pewny na całego! DASNA, DASNA - i takie tam dalej okrzyki... Niestety, przeholowałam z przysiadami i teraz ruszac sie nie moge. Strrrraszne DOMS-y mam. A wczoraj sprzątalismy groby i jeszcze poprawilam , bo sie tak powyginałam, powykrecalam, ze noc byla koszmarem. Nie jadę do Piekar.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Udało się...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Do wesela się zagoi" Pewnie syna...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Dzisiaj już porzadniejszy trening, podrzut, zarzut, ciągi podrzutowe,no nareszcie. Jutro jade do Raszyna na otwarcie Mistrzostw Europy do lat 20 i 23. Będzie ciekawie. Tyle, że zawodnicy polscy to teraz bardzo slabe wyniki maja . Czołowka swiatowa to róznica 20- 30 kg !!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|