Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3613924 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26635
|
Ło matko, jeden, dwa talerze różnicy na gryfie, a taka "afera"!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ło matko, jeden, dwa talerze różnicy na gryfie, a taka "afera"! Właśnie! A do kolejnej "udanej" dobrorządowej reprezentacji olimpijskiej tyle czasu...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale już finansowanie championów i działaczy odpalone w ramach przygotowań do hameryka 2028!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, od czegoś trzeba zacząć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj już porzadniejszy trening, podrzut, zarzut, ciągi podrzutowe,no nareszcie. Jutro jade do Raszyna na otwarcie Mistrzostw Europy do lat 20 i 23. Będzie ciekawie. Tyle, że zawodnicy polscy to teraz bardzo slabe wyniki maja . Czołowka swiatowa to róznica 20- 30 kg !!!!!! No wstyd...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zaraz wstyd!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Koryto zostało, tylko prosięta się zmieniły...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
MIstrzostwa Europy Juniorów i Mlódzieży do lat 23 nawet przyniosly nam medale. Monika Marach pieknie ta dziewczyna dżwiga , złoto. He, he a potem Monia mówi do mnie pani Aniu a fotke sobie zrobimy jak ja pania trzymam na rękach. I faktycznie hop mnie na ręce. Ale czułam , że mięsnie jej drgaja , no ostatecznie dzieczyna podrzuca prawie 120 kg a rwie tez prawie 100 kg. Martyna Dołęga srebro w tej samej kategori wagowej, i wiekowej. A przyprawiła mnie o drzenie serca ( co jej tez powiedziałam) , bo ona mam taki podrzut , ( poprawiła zresztą) że zatrzumuje jakby ruch. Ufff. Ale wstała z cięzarem i góra już była lepsza. Monika Szymanek brąz. Szymon Ziółkowski złoto. a to wiedziałam , że tak bedzie , bo naprawde kawał mocnego chłopaka i dobrze dźwiga i sie rozwija . To takie najwazniejsze medale. A ja nie odmówilam pogadania sobie i fotki z legendami podnoszenia cięzarów czyli Pyrrosem Dimasem, Giorgi Asanidze ( mówi po polsku) i Kakhi Kakhiashvili. W przyszłym roku Mistrzostwa Świata Masters w Grecji to juz z Pyrosem cos tam gadalam o występie , ale czy przyjadę to stoi pod znakiem zapytania . Na pewno chce jechac do Albanii na Mistrzostwa Europy Masters 2025 a potem zobacze , bo mamy 2 wesela. Syna i wnuczki. He, he.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to 2025 się zapowiada Tobie bujnie widzę! Ale za chwilę who ogłosi "pandemię" pod nową, opatentowaną i przebadaną klinicznie, z próbami ślepymi szczepionkę - tylko jeszcze nie zdecydowali jakiego wirusa wybrać... Ale po wyszczepie będzie można jeździć po całym świecie bez żadnych dokumentów, bo ID, paszport, prawo jazdy we krwi będzie pływać!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podnoszenie ciężarów to piękny sport, a niektórzy zawodnicy sprawiają, że jest jeszcze piękniejszy - normalnie poezja ruchu! Odkryłem, że po olimpijskich liftach jest mi się łatwiej zregenerować, bo objętość niska, więc można powiedzieć, że teraz jestem ciężarowcem, bo w planie mam podrzuty, rwania, ciągi rwaniowe, przysiad przedni i wyciskopodrzut. Idealny sport dla leniwców, jak ja, kilka singli, długie przerwy i do domu na leżing.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Siłka tlenowa najbardziej sprzyja chudnięciu wg "najnowszych badań naukowych".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo to teraz taki trend jest "chudości nigdy za wiele", a i tak same grubasy na wiecznej odchudzającej diecie pudełkowej. Dla mnie to niezrozumiałe, że ktoś przychodzi na siłownię i nie chce być silniejszy, tylko chudszy... Jak byłem szczeniakiem, to w siłowniach było takie powiedzenie: "kiepskiej diety nie da się przetrenować" i to jest prawda do dziś.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podnoszenie ciężarów to piękny sport, a niektórzy zawodnicy sprawiają, że jest jeszcze piękniejszy - normalnie poezja ruchu! Odkryłem, że po olimpijskich liftach jest mi się łatwiej zregenerować, bo objętość niska, więc można powiedzieć, że teraz jestem ciężarowcem, bo w planie mam podrzuty, rwania, ciągi rwaniowe, przysiad przedni i wyciskopodrzut. Idealny sport dla leniwców, jak ja, kilka singli, długie przerwy i do domu na leżing. Ja jestem leniwcem, ale mnie to nie pociąga...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czym skorupka za młodu... Ja też sobie nie wyobrażam życia bez treningu, i też mi ciągle mało, ale rozsądek podpowiada, żeby nie szarżować, bo 20 latkiem już nigdy nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to fakt...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Przedwczoraj troche kettli , sympatycznie , lekko i przyjemnie. W tym miesiącu , rekreacja. W grudniu chyba tez. Dopiero od stycznia coś cięzej. W maju Durres w Albanii.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kwartał na przygotowanie do startu - spoko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|