Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dilerka w pełnej krasie. Pamiętam jak nakręcał na szczepionki na grypy, bo umrzemy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech zlikwidują reklamy suplementów, to od razu spadnie ich spożycie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Akurat tym razem ostrzebają przed aspiryną i polopiryną
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlaczego ? alkohol fajki narkotyki bez reklamy ,i nic się nie zmieniło ,,takie legalne ćpanie jest zdrowsze
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Akurat tym razem ostrzebają przed aspiryną i polopiryną wydawało mi się, że w drugiej części wypowiedzi dopiero przestrzegł przez skutkami ubocznymi Ale czego nie robi się dla zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hamankiewicz leci w Trojce u Strzyczkowskiego gada, temat o suplach, amigdalinie i tych wszystkich specyfikach "nieoficjalnych"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
aptekarz mówi, że na recepcie wypisanej przez dilera na 10 pozycji to 8 suplementy diety. Delikatnie sugeruje że to nie przypadek
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Szok. "Dilerzy" napędzeni żądzą zysku są kreatywni?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Cós podobnego :shock:To tak wolno o majestacie żle mówić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Akurat tym razem ostrzebają przed aspiryną i polopiryną W końcu wysłuchałam całość... bardzo silne i niebezpieczne jest działanie tych leków...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ministerstwo wskazywało też, że przyznanie prawa do bezpłatnych leków "naturalnie zwiększa ich konsumpcję, ale nie udało się wykazać, że jest to świadczenie, które poprawia stan zdrowia osób objętych tym dodatkowym uprawnieniem". http://stooq.pl/n/?f=1004068&c=2&p=4+22beneficjentów refundacji przybywa
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
coś ostatnio w modzie ta aspiryna http://stooq.pl/n/?f=1005339&c=2&p=4+22A więc tę metodę stosuje przede wszystkim u pacjentów z chorobami serca, którzy ze wskazań kardiologicznych powinni brać codziennie niewielką dawkę aspiryny, żeby utrzymać drożność naczyń" - dodaje prof. Kowalski uczulonych na aspirynę będą odczulać
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po obiedzie chciałem zjeść garstkę migdałów, ale nie było w sklepie moich, tylko jakieś inne, ale kupiłem paczuszkę. Nie wiem czy to były gorzkie migdały czy pestki jakiejś śliwy, ale syf straszny mi się trafił w trzech jąderkach, dalej nie jadłem. Bardzo współczuję tym, którzy śrutują to dziadostwo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jedni migdały śrutują , a inni rtęć życie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rtęć jest zdrowiuśka przecież, leczy kiłę, kłykciny i dermatozy. A migdały są pyszne, z wyjątkiem tych dobrych na raka.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To zwykły materiał reklamowy, a nie wiarygodne źródło informacji. I to jeszcze na przestarzałym modelu myślowym typu: "amerykańscy naukowcy" i "tabletka na zdrowie"...
|
|
|
|
|
|
|
|