Autor
|
Wtek: Witaminy, suplementy itp itd (Przeczytany 182354 razy)
|
Zyon
|
"Zlaty Bazant 73". Jak to slowackie, tylko 4,5% ale swietne
Nasze piwa też są spoko, szczególnie jak się ich nie pija lub robi to sporadycznie i symbolicznie... Koncerniaki to totalny sciek Ktos mi wczoraj mocno reklamowal Atak Chmielu browaru bodajze Pinta. Pare razy mialem w koszyku ale ta etykietka mi sie nie podobala Ale ja lubie bardzo gorzkie piwa a to ponoc poczwornie chmielone i wyjatkowo gorzkie niczym Guiness Extra Stout, ktorego juz nie importuja Teraz sprobuje przy okazji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Jak dwie krople... Wg mnie bankowo to on, dziedzic mieszkowy. Nie ulega wątpliwości. A teraz przejdźmy do alimentów i innych zobowiązań z dziada pradziada...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Jak na bilecie NBP!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Naszczescie zostało mi wynagordzone, bo nie wiadomo ktore vit bym cpał...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
B complex jest produkowany przez florę - o ile mnie pamięć nie myli, to jakaś nieuczka profesorska z Białegostoku kiedyś ględziła, że na Diecie Optymalnej jest za mało witaminy b-coś tam, a zatruć się można nadmiarem wit. ADEK, a szczególnie tą pierwszą, przy częśtym spożywaniu wątroby z niedźwiedzia polarnego... Ciekawe dlaczego wegusie się nie zatruwają karotenem dla przykładu? Ostatnio gdzieś czytałem, że trzeba na niskowęglowodanówce chlać olej x i y na CLA, czy jakieś inne CRDi, bo p. Zięba tak pisze w swoich książkach. Nawet chciałem się odezwać, że w maśle i żółtku, ale co tam się będę odzywał - nie uczę podstaw odżywiania, a w zasadzie wcale nie uczę myślenia, bo nie mam cierpliwości...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trening to podstawa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Będę sie starała. Trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trzeba "dbać o zdrowie" i łykać wszystko jak pelikan... A można pogryźć? Ale to bezzębny dziób!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, najlepiej obniżać sobie cholesterol i używać filtrów do opalania, żeby później garściami łykać d3 najlepiej firmy z reklamy w tv... Miałem telewizor przez tydzień, i o Jezusie, ile tych bloków reklamowych pomiędzy bezsensownymi programami. A jakie długie! I każden prawie w całości o lekach, suplach i nieszczęściach zdrowotnych... A idź pan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|